• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr

Mathias Arnkværn er kongeblå!

Det 20 år gamle keepertalentet har signert en to-års avtale med Vålerenga, og skal konkurrere med «Tuben» kommende sesong.

-Jeg har hørt mye bra om Vålerenga, og først og fremst at det er en veldig profesjonell og fin hverdag her. Det har jeg lyst til å være en del av, sier Arnkværn.

20-åringen (født 2003) er opprinnelig fra Furnes, og har Storhamar som moderklubb.

Sesongen 2022/23 sto han for J20-laget til Mora i Sverige, og gikk ut av grunnserien med en redningsprosent på 91,4 etter 34 kamper.

I fjor var han førstevalget i Ringerike Panthers.

-Målet mitt med å gå til Vålerenga er å utvikle meg videre og konkurrere så godt jeg kan med «Tuben». Det blir en hard konkurranse som jeg ser frem i mot. Inntrykket av Vålerenga fra forrige sesong er veldig bra. Vi fikk noen harde kamper mot de, og det var et tøft lag å måte, sier Arnkværn.

Sportssjef Anders Myrvold er meget fornøyd med signeringen. Arnkværn var også på blokka før forrige sesong.

-Mathias Arnkværn er den beste keeperen i sin årsklasse, og har et enormt potensiale. Han har god størrelse og en voldsom treningsiver. Når han nå får en ny hverdag og blir fulgt opp av keepertrener Joachim Svendsen hver dag forventer vi at han til ta store steg fremover, for innstillingen hans er veldig profesjonell, sier Myrvold, som mener signeringen styrker keeper-posisjonen til Vålerenga sammenlignet med forrige sesong.

-Vi får inn en veldig bra makker og utfordrer til «Tuben» i form av en ung og fremadstormende keeper. Mathias vil hjelpe keepersituasjonen vår, og skape en større konkurransesituasjon som vil skjerpe «Tuben» ytterligere, avslutter Myrvold.

HER ANKOMMER MATHIAS ARNKVÆRN JORDAL AMFI: