• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lørdag Lør 15 Oktober Okt
Tirsdag Tir 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Søndag Søn 23 Oktober Okt
Tirsdag Tir 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Tirsdag Tir 1 November Nov
Torsdag Tor 3 November Nov
Lørdag Lør 5 November Nov
Torsdag Tor 17 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov
Lørdag Lør 26 November Nov
Torsdag Tor 1 Desember Des
Lørdag Lør 3 Desember Des
Torsdag Tor 8 Desember Des
Lørdag Lør 10 Desember Des
Onsdag Ons 28 Desember Des
Fredag Fre 30 Desember Des
Torsdag Tor 5 Januar Jan
Lørdag Lør 7 Januar Jan
Torsdag Tor 12 Januar Jan
Lørdag Lør 14 Januar Jan
Torsdag Tor 19 Januar Jan
Lørdag Lør 21 Januar Jan
Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Torsdag Tor 26 Januar Jan

Vålerengadagen var magisk

Seier mot erkerivalen på velfylt Jordal amfi

Skrevet av Espen Bjørneseth, hockeyglad Klansmann

Tett, jevnt og spennende. Det er ord som kan brukes på de fleste kampene mellom Storhamar og Vålerenga. De andre laga i Fjordkraftligaen får ha meg unnskyldt med det er litt ekstra å møte Storhamar. Det eer laget det føles best å slå. De har det på samme vis der oppe i det lille tettstedet langs Mjøsas bredd også og det er hatet mot Oslo generelt og Vålerenga spesielt som samler dem. Det liker jeg, det er deilig å ha noen å hate.

Det gir en ramme rundt kampene som er unik i norsk målestokk. Ingen oppgjør er større, ingen oppgjør kan måle seg med disse kampene og ingen kamper er deiligere å vinne.

Spillerne elsker det, administrasjonen elsker det og vi supportere elsker det.

I går vant vi, det er helt fantastisk. Glemt er miseren i Sarpsborg torsdag, man er aldri bedre eller dårligere enn siste kamp og nå er vi skikkelig ovapå - vi har slått Storhamar. Hurra!

**Velfylt Jordal amfi - enorm stemning **

Vi vant foran 4809 tilskuere. Ingenting er bedre enn at mange tusen som tar turen for å se Vålerenga spille hockey på Jordal. Stemninga var magisk i amfiet i går. Jammen blir det bra trøkk når stemninga var som i går. Spillerne vet å sette pris på at også vi på tribunen gir alt for vårt kjære Vålerenga. Tusen takk for dine bidrag fra tribuneplass!

Spesielt gøy var det å se mange fotballdrakter på tribunen. Samarbeidet med fotballen om Vålerengadagen må sies å være en suksess så jeg krysser fingrene for at klubbene gjentar dette, det fungerte bra og det ga mersmak! Jeg håper de som definerer seg som fotballsupportere hadde det fint og dukker opp på flere kamper.

Kampen starta rekordtidlige 14.00 siden Vålerenga Fotball skulle i ilden på Valle klokka seks men da var Vålerengadagen allerede godt i gang. Vålerenga Vertshus inviterte til vorspiel klokka 12 og halv ett kom trener Fredrik Andersson innom for å gi oss status før kamp. Han hadde med seg Glenn Jensen som ordstyrer og Daniel Sørvik fra spillergruppa. Daglig leder Mona Skogen på Vertshuset var strålende fornøyd over at vi supportere klarte å fylle opp Vertshuset tidlig lørdag ettermiddag og jeg er helt enig. Takk for at dere kom og laga et vorspiel verdig Vålerenga-Storhamar.

Fredrik fortalte litt om tiden som trener for Vålerenga og at han var veldig klar over hvor viktig denne kampen var for både klubb og supportere. Han forsikret oss om at han og spillerne skulle gjøre alt for å vinne denne kampen. I ettertid kan vi si at det gikk veldig bra. Daniel Sørvik kunne fortelle at han er på bedringens vei og er allerede tilbake i trening. Han skal forsøke seg på is allerede på mandag og det er er gode nyheter. God bedring, Daniel!

**Kampen - og seier! **

Det var ingen velspilt affære, kampen kommer ikke til å huskes for finspillet. Det blir sjelden fint spill i disse kampene. Jeg skal vokte meg vel for å bruke ordet krig om hockeykamp nå som russerne har invadert Ukraina men det ble kjempa innbitt på isen. Det var hardt, brutalt og vondt for spillerne. De ga juling og de tok juling. Laget som klarer å holde hodet kaldt vinner disse kampene, det vet vi fra før. Vi vant på lørdag fordi vi var klokere og smartere enn Storhamar i tillegg til at “Tuben” Breivold leverte keeperspill av høy klasse. En rask titt på utvisningsstatistikken viser at vi var litt ute og sykla i første periode. Tre tominuttere er mye på en periode men vi kom oss unna uten baklengs. I løpet av kampen hadde Storhamar 12 minutter i fryseboksen mot våre seks.

Vi var mer disiplinerte enn dem og vant kampen på det. Hvorfor jeg tar opp dette med utvisninger? Vårt første mål kom i overtall. Da Brekke Henriksen og Mathis Olimb kjempa inn den første i tredje periode var det med en mann mer på isen.

Dommer ville se målet på video og finta Storhamrfansen ut i pølsebua da de trodde målet var annullert. Vi som sto på rett side visste at det ikke kom til å skje.

Storhamar utligna litt senere og det måtte forlegning til for å skille erkefiendene. Der brukte Tommi Taimi 33 sekunder på å avgjøre det hele. En deilig seier og du kan høre Tommi fortelle om den her.

Dagen var på ingen måte over. Vertshusbussen tok oss opp til Intility Arena der Vålerenga Fotball ikke ville være noe dårligere enn oss og inviterte til et fyrverkeri av en førsteomgang. 4-0 sto det da spillerne smilende gikk inn til pause. Det ble også sluttresultatet så Vålerengadagen ga oss to seire av to mulige.

Det var en perfekt dag for oss med hjertet i Vålerenga.

Neste kamp er torsdag oppe i garasjen til Manglerud Star, ta turen og støtt gutta våre. På lørdag 15.30 skal vi har revansj for serieåpninga mot Frisk Asker og håper du tar turen for å støtte gutta. Billetter kjøper du her

Vi sees på tribunen!