• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Tirsdag Tir 7 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Tirsdag Tir 21 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Søndag Søn 26 November Nov
Lørdag Lør 2 Desember Des
Tirsdag Tir 5 Desember Des
Torsdag Tor 7 Desember Des
Lørdag Lør 9 Desember Des
Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Lørdag Lør 3 Februar Feb

Vi er i semifinalen!

Vi slår Frisk Asker 4 - 0 i kamper i kvartfinaleserien og er nå klare for semifinalen i årets Norgesmesterskap.

Etter fire intense kamper mot Frisk Asker ble det i går klart at vi avanserer videre til semifinalen i årets norgesmesterskap. Som regjerende seriemestere kunne Stavanger Oilers i går velge semifinalemotstander. De valgte Sparta, noe som fører til at det blir klassikeren Vålerenga - Storhamar i den andre semifinalen. Dette kommer til å bli en utrolig spennende semifinale, så her gjelder det å henge med fra start både for spillere og supportere.

Slik spilles kampene

Det spilles også best av 7 kamper i semifinalerunden, og vi starter med bortekamp i CC Amfi søndag 19.mars kl 17.00. Så tar vi turen tilbake til Jordal Amfi for første hjemmekamp tirsdag 21.mars kl 19.00. Turen går igjen til Hamar torsdag 23.mars, før vi får lørdagskamp hjemme på Jordal 25.mars kl 16.00

Slik kjøper du billett

Billettsalget starter mandag 13.mars kl 09.00. Billetter kjøpes her - via billettsiden Husk at du må ha opprettet en profil for å få kjøpt billetter. Om du ikke allerede har gjort det gjør du det her

Sesongkortholdere vil motta mail i løpet av morgendagen med informasjon om forkjøpsrett på sine plasser.

Forrige hjemmekamp mot Storhamar var magisk, og det var fantastisk stemning på tribunen. Vi gleder oss til å få dere på plass igjen i semifinalene.

"Vi gleder oss veldig"

Vi har spurt hovedtrener Andersson og kaptein Røymark om hva de tenker om det som venter.

-Vi skal være veldig fornøyde med å vinne kvartfinalen 4-0 i kamper. Jeg er veldig fornøyd meg guttene som viste bra karakter i alle kampene. Nå venter en tøff semifinaleserie mot Storhamar, som vi har hatt mange jevne kamper mot denne sesongen, sier Andersson.

Røymark følger opp, -nå gleder vi oss veldig til å møte Storhamar. Det er det største oppgjøret i Norge historisk sett, så det kommer til å bli full fyr både på isen og på tribunen. Det kommer til å bli en semfinalserie på kokepunktet hele veien, som vi skal dra i land.

Hvor viktig er supporterne i denne type kamper?

-Vi har hatt helt fantastisk støtte i hele kvartfinaleserien, ja også i alle de siste seriekampene. Det gir oss alltid ekstra energi, og det er utrolig deilig å ha alle vif-supporterne i ryggen, sier Røymark.

Andersson er enig, -ja, det gir oss virkelig ekstra energi. Det å ha denne støtten både på hjemme- og bortebane er så viktig for oss. Jeg håper vi kan gjøre denne reisen sammen.

Og når det gjelder støtten vi håper på i semifinalen, avslutter Martin Røymark -Jeg vet at de kommer til å stille opp, og jeg vet at vi kommer til å ha dem i ryggen når vi møter erkerivalen. Dette skal bli gøy.