• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr
I dag 25 April Apr
Lørdag Lør 27 April Apr

Vi er i semifinalen!

Vi slår Frisk Asker 4 - 0 i kamper i kvartfinaleserien og er nå klare for semifinalen i årets Norgesmesterskap.

Etter fire intense kamper mot Frisk Asker ble det i går klart at vi avanserer videre til semifinalen i årets norgesmesterskap. Som regjerende seriemestere kunne Stavanger Oilers i går velge semifinalemotstander. De valgte Sparta, noe som fører til at det blir klassikeren Vålerenga - Storhamar i den andre semifinalen. Dette kommer til å bli en utrolig spennende semifinale, så her gjelder det å henge med fra start både for spillere og supportere.

Slik spilles kampene

Det spilles også best av 7 kamper i semifinalerunden, og vi starter med bortekamp i CC Amfi søndag 19.mars kl 17.00. Så tar vi turen tilbake til Jordal Amfi for første hjemmekamp tirsdag 21.mars kl 19.00. Turen går igjen til Hamar torsdag 23.mars, før vi får lørdagskamp hjemme på Jordal 25.mars kl 16.00

Slik kjøper du billett

Billettsalget starter mandag 13.mars kl 09.00. Billetter kjøpes her - via billettsiden Husk at du må ha opprettet en profil for å få kjøpt billetter. Om du ikke allerede har gjort det gjør du det her

Sesongkortholdere vil motta mail i løpet av morgendagen med informasjon om forkjøpsrett på sine plasser.

Forrige hjemmekamp mot Storhamar var magisk, og det var fantastisk stemning på tribunen. Vi gleder oss til å få dere på plass igjen i semifinalene.

"Vi gleder oss veldig"

Vi har spurt hovedtrener Andersson og kaptein Røymark om hva de tenker om det som venter.

-Vi skal være veldig fornøyde med å vinne kvartfinalen 4-0 i kamper. Jeg er veldig fornøyd meg guttene som viste bra karakter i alle kampene. Nå venter en tøff semifinaleserie mot Storhamar, som vi har hatt mange jevne kamper mot denne sesongen, sier Andersson.

Røymark følger opp, -nå gleder vi oss veldig til å møte Storhamar. Det er det største oppgjøret i Norge historisk sett, så det kommer til å bli full fyr både på isen og på tribunen. Det kommer til å bli en semfinalserie på kokepunktet hele veien, som vi skal dra i land.

Hvor viktig er supporterne i denne type kamper?

-Vi har hatt helt fantastisk støtte i hele kvartfinaleserien, ja også i alle de siste seriekampene. Det gir oss alltid ekstra energi, og det er utrolig deilig å ha alle vif-supporterne i ryggen, sier Røymark.

Andersson er enig, -ja, det gir oss virkelig ekstra energi. Det å ha denne støtten både på hjemme- og bortebane er så viktig for oss. Jeg håper vi kan gjøre denne reisen sammen.

Og når det gjelder støtten vi håper på i semifinalen, avslutter Martin Røymark -Jeg vet at de kommer til å stille opp, og jeg vet at vi kommer til å ha dem i ryggen når vi møter erkerivalen. Dette skal bli gøy.