• Hovedpartnere

  Partnere

Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Søndag Søn 19 Mars Mar
Tirsdag Tir 21 Mars Mar
Torsdag Tor 23 Mars Mar
Lørdag Lør 25 Mars Mar
Mandag Man 27 Mars Mar
Onsdag Ons 29 Mars Mar
Fredag Fre 15 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Tirsdag Tir 26 September Sept
Lørdag Lør 30 September Sept
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Tirsdag Tir 21 November Nov

Siste nytt fra Jordal Amfi

Våren er kommet utenfor Jordal Amfi, og snart starter laget opptreningen inn mot neste sesong. En sesong hvor det er flere endringer på gang.

Espen Knutsen har informert styrene i klubben om at han ikke ønsker å forlenge sin avtale med Vålerenga Ishockey. Og med det takker en av klubbens største legender for seg.

«Shampo» spilte 177 seriekamper for Vålerenga. Han scoret 137 mål og hadde 131 assist for klubben i sitt hjerte. Han ble Norgesmester tre ganger, i 1991, 1992 og 1993, samt seriemester fire ganger, i 1990/91, 1991/92, 1992/93 og 1993/94. Han vant også gullpucken i 1994. I 2003 fikk han Vålerengens Idrettsforenings fortjenstmedalje, som den eneste som har mottatt denne som aktiv spiller.

Som trener har Espen også gjort seg bemerket. Han var hovedtrener i 10 sesonger på rad. Fra 2006/07 og frem til og med 2015/16. Deretter fulgte fire år som assistent ved siden av Roy Johansen. Denne sesongen startet «Shampo» som assistent for Kenneth Larsen. Fra og med 26. november 2021 tok han over roret som hovedtrener igjen.

Etter drøye femten år på benken har «Shampo» vært trener/assistent i ca. 650 kamper. Det har blitt to NM-gull, i 2007 og 2009, samt fem seriemesterskap. Disse kom i 2006/07, 2009/10, 2012/13, 2013/14 og 2018/19.

Espen har dette å si om valget som nå er tatt:

«Etter så mange år i Vålerenga er det bra for begge parter å få en pause fra hverandre nå. Jeg har hatt noen fantastiske år i klubben og ønsker naturligvis spillere og hele apparatet rundt lykke til videre. Sønnen min spiller hockey for Vålerenga, så jeg kommer fortsatt til å bli å se jevnlig på Jordal. Jeg ønsker også å takke supporterne våre for støtten de gir laget i både medgang og motgang – den har alltid betydd utrolig mye for oss.»

Styreleder Arnold Nybo i Vålerenga Ishockey Elite og Styreleder Einar J. Greve i Vålerenga Ishockey AS har følgende å si om Espen sin beslutning om å ikke forlenge med klubben: «Espen Knutsen er et av de største navnene vi har i norsk ishockey. Han har lagt ned en formidabel innsats for klubben både som spiller, men ikke minst også som trener – og vi er alle svært takknemlig for all energi og innsats han har lagt ned for Vålerenga Ishockey. Vi ønsker Espen all lykke til videre, og håper at våre veier krysses igjen på Jordal for nye oppgaver ved en senere anledning.»

Vi samstemmer med styrelederne og ønsker å takke Espen for den enorme innsatsen han har lagt ned for Vålerenga gjennom mange mange år. Det er vanskelig å beskrive med ord hvor mye han har betydd for klubben.

Endringer i styret i Vålerenga Ishockey Elite og sportssjef Frikk Juell har sagt opp

Det har nylig vært avholdt årsmøte i Vålerenga Ishockey Elite. Her ble Arnold Nybo valgt inn som ny styreleder. Han får også med seg Anders Myrvold som ny inn i styret. Andreas Stene og Brede Csiszar er varamedlemmer.

Etter to sesonger i rollen som sportssjef gav Frikk Juell for litt tid siden beskjed om at han har valgt å si opp sin stilling. Det vil si at det nå jobbes med å finne både ny hovedtrener og ny sportssjef.

«Vålerenga vil alltid ha en spesiell plass i hjertet mitt. Jeg er veldig takknemlig for årene jeg har hatt her og er mange erfaringer rikere. På grunnlag av at vi denne gangen ikke kunne enes om klubbens sportslige veivalg, velger jeg nå å søke nye utfordringer. Jeg ønsker klubben, spillere, støtteapparatet rundt og klanen alt godt og lykke til i framtiden», sier Frikk Juell.

Arnold Nybo har dette å si om Frikk Juells valg om å slutte i stillingen: «Vi har i flere runder forsøkt å få Frikk til å fortsette som sportssjef hos oss, og finner det sterkt beklagelig at han ønsker å finne nye utfordringer utenfor Vålerenga. Vi ønsker å benytte anledningen til å takke Frikk for fantastisk innsats den tiden han har vært hos oss. Samtidig ønsker vi Frikk all mulig lykke til med nye sportslige utfordringer - kanskje våre veier krysses igjen en dag i fremtiden.»

Vi ønsker å takke Frikk for all jobben han har lagt ned i stillingen som sportssjef under to svært krevende sesonger, og også jobben som er gjort tidligere hvor han hadde ansvaret for U21-laget og som utviklingsansvarlig for VIF Ishockey. Vi ønsker han all lykke til videre.

De siste ukene har styrene i Vålerenga Ishockey AS og Vålerenga Ishockey Elite jobbet intenst sammen med å legge offensive planer for kommende sesong. Våre to styreledere, Arnold Nybo og Einar J. Greve sier følgende om prosessen klubben står i nå og tanker om veien videre: «De siste ukene har vært hektiske og det er lagt ned et stort stykke arbeid for at Vålerenga Ishockey skal komme ut av endringene som skjer på en styrket måte. Begge styrene er nå samstemte om veien videre. Vi gleder oss til en sesong hvor vi kan legge pandemien bak oss og virkelig innta Jordal Amfi på den måten vi ønsker. Arbeidet med å finne både ny sportssjef og hovedtrener er igangsatt, samt arbeidet med å bygge et best mulig lag inn mot neste sesong. Sammen skal vi gjøre det vi kan for å løfte klubben videre, og igjen sørge for at Vålerenga Ishockey er der den skal være – nemlig på toppen av norsk hockey.»

(Styreleder i Vålerenga Ishockey AS Einar J. Greve til venstre og Styreleder i Vålerenga Ishockey Elite Arnold Nybo til høyre.)

Laget inn mot neste sesong

Laget har nå fått noen uker fri, men starter opp igjen med trening rett etter påske. Om du følger oss på sosiale medier kommer du til å få et innblikk i hvordan treningshverdagen til gutta er utenom sesong.

Følgende spillere er allerede klare for kommende sesong:

 • Kalle Ekelund
 • Stefan Espeland
 • Tommi Taimi
 • Villiam Strøm
 • Daniel Sørvik
 • Mathis Olimb
 • Thomas Olsen
 • Martin Røymark
 • Jørgen Karterud
 • Tobias Lindström
 • Pontus Finstad
 • Svein Petter Falk-Larssen

Vi vil oppdatere dere i tiden framover om re- og nysigneringer som kommer.

Til slutt vil ønske dere alle en riktig god påske.