• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 Februar Feb
Søndag Søn 19 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Søndag Søn 19 Mars Mar
Tirsdag Tir 21 Mars Mar
Torsdag Tor 23 Mars Mar
Lørdag Lør 25 Mars Mar
Mandag Man 27 Mars Mar
I dag 29 Mars Mar
Fredag Fre 31 Mars Mar

Billettsalget starter kl 0900

I dag kl 0900 starter billettsalget til semifinalene i Jordal Amfi. Her finner du informasjon for både hjemme- og bortesupportere.

Denne uken starter semifinaleserien i sluttspillet, og i dag kl 0900 starter billettsalget. Det spilles best av 7 kamper i semifinalerunden, og vi starter med bortekamp i CC Amfi søndag 19.mars kl 17.00. Så tar vi turen tilbake til Jordal Amfi for første hjemmekamp tirsdag 21.mars kl 19.00. Turen går igjen til Hamar torsdag 23.mars, før vi får lørdagskamp hjemme på Jordal 25.mars kl 16.00

SLIK KJØPER DU BILLETT

Billetter kjøpes her - via billettsiden. Husk at du må ha opprettet en profil for å få kjøpt billetter. Om du ikke allerede har gjort det gjør du det her

SESONGKORTINNEHAVERE

Som sesongkortinnehaver har du forkjøpsrett på din plass fram til 24 timer før kampstart. Du skal ha mottatt en mail lørdag 11.mars med informasjon om hvordan du henter ut din billett. Om du ikke har mottatt denne mailen kontakt oss på [email protected]

DE ULIKE BILLETTKATEGORIENE

Billettkategoriene er voksen, barn, student og honnør. Barn under 5 år som kan sitte på fanget kommer inn gratis. Barnebillett regnes fra 5 - 15 år, mens student er fra 16 år. Går du på videregående skole regnes det som student, og videregåendeskolebevis er gyldig. Honnør er fra 67 år.

Har du behov for ledsagerbillett eller HC-billett, bestilles dette via [email protected] Send gjerne med kundenummer om du har opprettet en profil via linken høyere opp i denne saken.

Husk at du må kunne fremvise de ulike typer bevis ved kontroll.

INFORMASJON TIL DEG SOM BORTESUPPORTER

Felt 408 er bortefelt i Jordal Amfi. Billetten til dette feltet selges gjennom SSU. Se Storhamar Supporterunion sin Facebookside for mer informasjon. Vi anbefaler på det sterkeste bortesupportere om å kjøpe billetter på øvre plan (felt 408 og 409) Vdr bruk av Storhamar-supportereffekter er dette tillatt på felter med inngang 4A (felt 407, 408 og 409)

Ledsager- og HC-billetter bestilles via [email protected]

INNLØSNING AV FORBUNDS- OG KRETSKORT

Oppdatert tekst 16.mars 2023 Forbunds- og kretskort løses inn ved å sende en mail til [email protected] senest 48 timer før kampstart.

Vi gleder oss stort til semifinaler i Jordal Amfi med dere på tribunen. La oss sammen gjøre dette til en skikkelig hockeyfest. Hockey er best live.