• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr
I dag 25 April Apr
Lørdag Lør 27 April Apr

TAKK TOBIAS LINDSTRÖM

Tobias Lindström spilte sin første kamp for Vålerenga i 2013, men nå er reisen i kongeblått slutt.

I dag ble det klart at Vålerenga ikke fornyer kontrakten med Tobias Lindström.

-Vålerengas fremste mål er å være en seriøs utfordrer til serie – og NM-gull hver eneste sesong. Som klubb skal vi bli ledende i Norge, og dette medfører dessverre at man noen ganger må ta følelsesmessig tøffe valg rundt utskiftninger av spillere. Tobias Lindstrøm har igjennom 10 sesonger vært en lojal og stabilt god spiller for klubben, som har gitt oss mange minnerike øyeblikk. Etter en bred og grundig evaluering som hele den sportslige ledelsen har vært involvert i har vi dog valgt å ikke fornye hans utgående kontrakt. Det har vært et vanskelig valg for alle parter, og vi har bare gode ord å bruke om «Tobbe», både som spiller og som ledertype i spillergruppa. Vi er takknemlig for innsatsen han har lagt ned for Vålerenga, og ønsker han absolutt alt godt videre, sier sportssjef Anders Myrvold.

Tobias Lindström har lagt ned en enorm innsats for Vålerenga.

Han har hele 10 sesonger for klubben, vært kaptein i 4 sesonger, har spilt 419 seriekamper og produsert 472 poeng. I sin siste sesong for Vålerenga har han også, med sine totalt 229 mål klatret opp på topp 5 over spillerne som har scoret flest mål for klubben.

I 2019 ledet han laget til seriemesterskap, og mottok også gullpucken. Gullpucken tildeles den norske spiller som gjennom spill på klubb- og landslag har vært den fremste utøver i sesongen. Prisen er den eldste og mest prestisjefylte utmerkelse som kan gis til en individuell spiller i norsk ishockey.

Vi ønsker å takke Tobias for alt han har gjort for Vålerenga og den enorme innsatsen han har lagt ned over så mange sesonger. Vi ønsker Lindström all lykke til videre.