• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Lørdag Lør 3 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar

Crayon forlenger med Vålerenga

Ett av Norges største IT-selskaper, Crayon, har besluttet å forlenge sin avtale som generalpartner for Vålerenga lenge før inneværende avtale går ut. Den utvidede avtalen gjelder frem til sesongen 2027/28.

-I garderoben henger plakaten «Du speller for flere enn bare deg sjæl». Vålerenga betyr mye for mange, både på og utenfor banen, og deres sosiale arbeid er spesielt imponerende. Crayon deler mange av verdiene til klubben, og kulturelt fungerer vi også godt sammen. Vi er derfor svært glade og stolte over å kunne forlenge vår avtale som generalpartner, sier Espen Viskjer, markedsdirektør i Crayon.

Vålerenga Ishockey er Norges mestvinnende ishockeyklubb med en stolt arv og en betydelig tilhengerskare. I tillegg til titlene vunnet på isen er klubben også en viktig samfunnsaktør og sterk støttespiller til flere veldige og sosiale formål. Avtalen med Crayon gir bedre økonomisk forutsigbarhet for klubben de neste årene, samtidig som de bidrar med kompetanse og et stort sosialt engasjement.

Teknologisk fremtid -Samarbeidet med Crayon har vært fantastisk. De er vår viktigste støttespiller, og avtalen gjør det enklere for oss å skape en profesjonell hverdag for våre spillere på A-laget. På den måten kan vi opprettholde vår posisjon som et topplag og samtidig legge gode rammer for å utvikle morgendagens A-lagsspillere. Avtalen gir oss også trygghet til å fortsette vårt solide arbeid de neste årene, sier markedssjef Glenn Jensen i Vålerenga Hockey.

Crayon er et av Norges største IT-selskaper med hovedkontor i Nydalen, Oslo. Selskapet har over 4 000 ansatte i 47 land, hvorav 700 jobber i Norge. Crayon er blant landets fremste eksperter på cybersikkerhet, kunstig intelligens og implementering av teknologi for bedrifter og offentlige virksomheter. I den nye samarbeidsavtalen med Vålerenga vil Crayon spesielt se på hvordan klubben kan dra nytte av ny teknologi og kunstig intelligens.

-Idretten er bare i startgropa når det gjelder bruk av teknologi og kunstig intelligens. Vi ser hvordan teknologibrikker på spillere og på puck gjør datainnsamlingen enklere. Vålerenga er allerede langt fremme som klubb når det kommer til digitale hjelpemidler og analyseverktøy, men samtidig er det store muligheter til å utvikle verktøyene i kamp og treningsarbeidet ved hjelp av maskinlæring og kunstig intelligens. Dette skal vi utforske nærmere sammen med Vålerenga i kommende samarbeidsperiode, sier Viskjer.

Sosialt ansvar Vålerenga Hockey spiller også en viktig rolle for barn og unge i Oslo, og har tradisjon for å ta samfunnsansvar. Dette skal partene også gjøre mer av i tiden som kommer.

-I Vålerenga Ishockey har vi sett verdien av å ta vare på mennesker og inkludere alle i vårt fantastiske felleskap. Vi mener at det er enklere å bygge barn enn å reparere voksne, og lever etter vår verdi om å være «klubben for alle». Sammen med Crayon skal vi både utvikle oss selv, men også bidra til å utvikle andre gjennom våre sosiale prosjekter, og på lag med Oslo Kommunes mobbeombud, Ung Norge, Oslo Pride og flere veldige organisasjoner, sier kommersiell leder i Vålerenga Ishockey, Daniel Østbye.

-Viktigheten av et inkluderende oppvekst- og skolemiljø er viktig for alle som vokser opp, og ikke minst på digitale arenaer. Her skal vi bidra med ressurser og kompetanse for å støtte både Vålerenga Hockey og Oslo kommune i dette arbeidet, legger Espen Viskjer i Crayon til.