• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr
I dag 25 April Apr
Lørdag Lør 27 April Apr

Velkommen hjem Gabriel Koch

-Jeg gleder meg veldig til å spille for Vålerenga igjen, sier Gabriel Koch.

Etter én sesong i Malmö, hvor han har spilt for U20-laget, vender stortalentet Gabriel Koch tilbake til Vålerenga. Nå gleder 19-åringen seg til igjen å få spille foran supporterne hjemme i Jordal Amfi.

-Jeg har lyst til å spille for en klubb som kan vinne, og jeg ønsker å vinne med Vålerenga. Samtidig er jeg sikker på at Vålerenga er riktig plass for meg å være for å utvikle meg videre, sier Gabriel Koch.

Hør hele intervjuet med Koch lengre ned i saken.

Hovedtrener Fredrik Andersson kan fortelle at han er utrolig fornøyd med at Gabriel Koch kommer tilbake til Vålerenga.

-Det er kult at han velger å komme tilbake til Vålerenga for å fortsette utviklingen sin hos oss. Han er en veldig talentfull spiller med stort potensiale for å bli en toppback i framtiden, sier Andersson.

Sportssjef Anders Myrvold er også svært fornøyd og tillegger:

-Gabriel er en god back som vil forsterke laget vårt på backsiden. Han er en ekte Vålerenga-gutt som fortsatt er i utvikling, noe vi også gi han mulighet for å gjøre videre hos oss. Han har alle kvalitetene som skal til for å bli en storback på et internasjonalt nivå, sier Myrvold.

Fredrik Andersson trekker fram Koch's spillfortsåelse når vi spør om hvilke kvaliteter han innehar.

-Han er en bra toveis back som løser situasjoner bra med enkle førstepassninger. Han har bra bevegelse og timing i spillet sitt, i tillegg til bra spillforståelse som gjør at han ofte ligger i rett posisjon på banen og kan snu spillet raskt. Ja, igjen - vi er veldig fornøyd med at Gabriel kommer tilbake til klubben, avslutter Andersson.

Gabriel Koch vil tilslutte seg laget i starten av mai. Vi gleder oss til å se Gabriel i kongeblått med 42 på ryggen igjen kommende sesong.

Velkommen hjem Gabby.