• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Lørdag Lør 3 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar

Anders Myrvold ny sportssjef

Anders Myrvold trer ut av styret i Vålerenga Ishockey Elite og går over i stillingen som sportssjef.

Vålerenga Ishockey Elite valgte våren 2022, etter at Frikk Juell sluttet som sportssjef, å ikke fylle denne rollen. Den overordnede sportslige styringen er ivaretatt av Sportslig Utvalg, som har representanter fra Vålerenga Ishockey Elite og Vålerenga Ishockey AS.

Anders Myrvold har vært representant i Sportslig Utvalg. Øivind Wikstøl, styreleder i Vålerenga Ishockey Elite sier følgende om ansettelsen av Myrvold som sportssjef:

-Anders har tatt et særlig ansvar for å fylle tomrommet etter sportssjefen. Han har vist en helt unik arbeidskapasitet, og har en hockeyfaglig kompetanse som går utenpå de aller fleste i Norge. Og ikke minst har han et brennende engasjement for å ta Vålerenga Ishockey tilbake til toppen av norsk hockey. Dette engasjementet smitter over på hele organisasjonen. Med sin erfaring fra NHL og de fleste toppligaer i Europa har han også et nettverk som få andre.

-For alle praktiske formål har Anders fungert som sportssjef i sesongen vi snart har lagt bak oss. Hans samarbeid med hovedtrener Fredrik Andersson og resten av trenerteamet har også fungert svært godt. Anders har lagt ned langt flere timer enn noen kan forvente av et frivillig verv som det er å være styremedlem. Prosessmessig er det også riktigere at den jobben Anders har gjort utøves gjennom en stilling som ansatt sportssjef. Myrvold trer dermed ut av styret i Vålerenga Ishockey Elite og går over i stillingen som sportssjef. Han få det overordnede ansvaret for den sportslige utviklingen av klubben, og rapporterer som sportssjef til klubbens styrer i Vålerenga Ishocey Elite og Vålerenga Ishockey AS representert ved Sportslig Utvalg, avslutter Øivind Wikstøl.