• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 Februar Feb
Søndag Søn 19 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Søndag Søn 19 Mars Mar
Tirsdag Tir 21 Mars Mar
Torsdag Tor 23 Mars Mar
Lørdag Lør 25 Mars Mar
Mandag Man 27 Mars Mar
I dag 29 Mars Mar
Fredag Fre 31 Mars Mar

JUSTIN HAMONIC ER KLAR MOT SPARTA I KVELD

Justin Hamonic er klar når Vålerenga møter Sparta til nok en storkamp på Jordal Amfi i kveld kl. 1830.

Vi gleder oss til fullsatt Jordal Amfi, storkamp mot Sparta og Justin Hamonic på is for første gang i kongeblått i kveld. Med deres støtte på tribunen går vi for vår åttende seier på rad.

Hamonic er klar

Den 28 år gamle canadieren Hamonic ble presentert som Vålerenga-spiller forrige uka og får nå sin debut på Jordal Amfi.

Klikk på videoen for å bli bedre kjent med Hamonic.

Tøff motstand

Vi møter et Sparta-lag vi ikke har klart å slå tidligere i sesongen, som både trenerteam, spillere og supportere er klare for å sende hjem poengløse i kveld.

Ved å gå ut med stor energi og sørge for å holde farten oppe i spillet har hovedtrener Andersson tro på det er mulig å vinne kveldens kamp. En kamp alle gleder seg til å spille. Hør hele intervjuet med Andersson i videoen nedenfor.

Dolph Andersens historiehjørne

Torsdagens kamp mot Sparta er det 201. oppgjøret lagene imellom. Så langt har lagene møttes 200 ganger i seriespill. Vålerenga har vunnet 130 kamper, hvorav 10 kamper etter overtid. 6 kamper har endt uavgjort, mens Sparta har vunnet 64 kamper, hvorav 13 kamper etter overtid. Det totale antall mål er 869-579 i favør Vålerenga. På hjemmebane har Vålerenga vunnet 76 kamper, hvorav 4 kamper etter overtid. 1 kamp har endt uavgjort, mens Sparta har vunnet 24 kamper, hvorav 8 etter overtid. Det totale antall mål på Vålerenga sin hjemmebane er 489-252 i favør Vålerenga.

Vålerengas største seier mot Sparta kom 16. januar 1968. Da vant Vålerenga 19-1 etter scoringer av Tom Christensen 4, Asbjørn Sørensen 3, Odd Syversen 3, Odd Hennig 2, Roy Jansen 2, Arne Mikkelsen 2, Svein Normann Hansen, Steinar Bjølbakk og Rodney Riise. Spartas mål den gang ble scoret av Per Blakastuen.

Det har vært flere innholdsrike kamper mellom Vålerenga og Sparta opp gjennom historien. Den 3. november 2012 ledet Sparta 5-0 etter 36 minutter hjemme i Sparta Amfi. Vålerenga snudde kampen og vant til slutt 6-5 i sudden death. Målscorere for Vålerenga denne kvelden var Morten Ask, Stefan Espeland, Tyler Donati, Jesper Hoel, Filip Gunnarsson og Erik Follestad Johansen.

Vi gleder oss til kamp - vi gleder oss til fullsatt Jordal Amfi. Kom tidlig, vær med å gi gutta din støtte fra tribunene - sammen lager vi hockeyfest.

Hockey er best live - sammen med dere.