• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lørdag Lør 27 April Apr

Finstad donerte til Zuccarellostiftelsen

I januar stemte supporterne fram Pontus Finstad som månedens spiller. Pengene han vant donerte han til Zucarellostiftelsen, og nå har han vært på besøk for å overrekke sjekken.

-Zucarellostiftelsen gjør en viktig jobb for at alle barn og unge som ønsker å drive med idrett skal få mulighet til å gjøre det, så det er hyggelig å kunne få være med å bidra litt, sier Pontus Finstad.

Gjennom sesongen er månedens spiller kåret i samarbeid med SpareBank1 Østlandet, hvor spilleren har mottatt 5000,- som han har gitt videre til et godt formål.

Vi synes det er veldig hyggelig at Pontus Finstad ønsket å gi pengene til oss, sier Julie Engely, prosjektleder og marked hos Zucarellostiftelsen.

Hun forteller videre:

-Vi har søknadsrunder flere ganger i året hvor man kan søke om stipend for å få dekket treningsavgift, utstyr og lignende. Både privatpersoner og klubber kan søke, både organisert og uorganisert. Målet vårt er at flest mulig barn og unge skal kunne drive med idretten de ønsker.

-Opplever dere at det er flere som søker og har utfordringer med det økonimiske nå, enn tidligere?, spør Pontus Finstad.

Det kan Engely bekrefte, som sier at de ser økning i antall søknader, og at søknadene kommer mye fortere inn.

-Vi har sett det spesielt de to siste søknadsrundene. Når alt blir dyrere er gjerne det første som ryker treningskontigenten for barna, så vi setter stor pris på alle bidrag som kommer inn, som gjør at vi kan innfri mest mulig søknader, avslutter Engely.

Pontus Finstad var også vært fornøyd etter besøket hos Zucarellostiftelsen.

-Som jeg sa tidligere er det veldig fint å kunne være med å bidra litt, og det har også vært fint å besøke Zucarellostiftelsen for å få lære enda mer om hva de jobber med, avslutter Pontus Finstad.

Ønsker du også å være med å støtte Zucarellostiftelsen? Få mer informasjon ved å klikke her

Har du behov for å søke støtte finner du mer informasjon via denne linken Neste søknadsfrist er 15.mai.