• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Tirsdag Tir 7 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Tirsdag Tir 21 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Søndag Søn 26 November Nov
Lørdag Lør 2 Desember Des
Tirsdag Tir 5 Desember Des
Torsdag Tor 7 Desember Des
Lørdag Lør 9 Desember Des
Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Lørdag Lør 3 Februar Feb

SISTE: Rokseth ute av troppen mot Oilers

Trener Fredrik Andersson forventer en knalltøff batalje når Vålerenga og Oilers møtes for 50. gang i Stavanger.

Vålerenga har vunnet 21 av 49 kamper i Stavanger. Stavanger står med 28 seire, men total målforskjell på 159-134 og det faktum at 12 av de foregående oppgjørene har gått til overtid eller straffer viser at det ofte blir jevnt lagene i mellom.

Slik blir det også i kveld, og mye kan avgjøres allerede i den første perioden. Stavanger Oilers er kjent for å komme ut i et meget høyt tempo - båret frem av et entusiastisk hjemmepublikum.

Men i kveld møter de serieleder Vålerenga med elleve strake seire på CV`n, og som vet godt hva som venter.

-VI er forberedt at dette blir en veldig tøff kamp. Stavangers styrker er at de har fire rekker som er veldig bra. De er tunge å møte, og er et kraftig lag med høy fart og godt fysisk spill. Vi vet at innledningen er viktig. Sist vi spilte her tapte vi kampen i første periode. Denne gang skal vi være klare fra start, sier hovedtrener Fredrik Andersson få timer før pucken droppes i DNB Arena.

LES OGSÅ: KLARE FOR POENGJAKT PÅ VESTLANDET

Vålerenga stiller i kveld med tilnærmet fullt lag. Unntakene er Mark Auk (langtidsskadet) og Daniel Rokseth, som pådro seg en skade i forrige hjemmekamp mot Frisk Asker.

«Rocky» har fra tidligere 10 sesonger, 13 titler og 551 kamper for Oilers, og har etter overgangen til Vålerenga spilt seg opp som en av lagets beste backer med ligaens beste pluss-minus-statistikk med +26.

-«Rocky» spiller ikke i kveld. Det er ingen alvorlig skade, så vi regner med at han er tilbake i løpet av en ukes tid, bekrefter Andersson. Herman Mowe ble derfor kalt inn i dagens tropp slik at Vålerenga som vanlig har 13 løpere og 7 backer tilgjengelig.

Blant dem er det uansett nok krutt til å skape store problemer for Stavanger Oilers i kveld. Mika Partanen leder poengligaen (26p) foran Mathis Olimb og Tommi Taimi (24p).

LES OGSÅ: ENGA PÅ TOPP!

Thomas Olsen er med sine 13 scoringer mest-scorende i ligaen, mens de fem neste plassene bak Rokseth på pluss-minus-tabellen innehas av Vålerenga-spillerne Mathis Olimb, Kalle Ekelund, Thomas Olsen, Mika Partanen og Tommi Taimi.

Kampen vises på TV2 Sport 2, der studiosendingen tar til kl 18:30 før pucken droppes 19:00.