• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 Februar Feb
Søndag Søn 19 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Søndag Søn 19 Mars Mar
Tirsdag Tir 21 Mars Mar
Torsdag Tor 23 Mars Mar
Lørdag Lør 25 Mars Mar
Mandag Man 27 Mars Mar
I dag 29 Mars Mar
Fredag Fre 31 Mars Mar

Seiersrekka fortsetter

Drømmedebut, ny mann inn, to seire og denne uka venter tøff motstand

Skrevet av Espen Bjørneseth, hockeyglad klansmann

Vi hadde besøk av Grüner på Jordal torsdag og spolerte 50-årsdagen til Ringerike i Schjongshallen lørdag. Grüner reiste hjem med tap 4-2 og Ringerike fikk en oppvisning i flotte goaler der vi stoppa på fem mot deres ene. Fintelling viser dermed ni mål vår vei, tre i hekken og seks flotte poeng i uka som var.

Hattrick-debuten

Vi kommer selvfølgelig ikke utenom debuten til unggutten Kasper Walther-Sneve mot Grüner. 18-åringen fikk litt over 10 minutter på is med de store gutta og brukte den tiden usedvanlig godt. Han scora tre mål av fire og det er jo helt uhørt! Det var aldri snakk om å stå med lua i hånda og se på for Kasper - her var det rett opp på 10-meter`n og kaste seg ut i det. Tre mål! Det siste målet banka Stefan Espeland inn.

Tre mål i debuten skjer ca aldri. Dolph Andersen har dykka ned i statistikkene sine og måtte helt tilbake til 1981 for å finne tilsvarende. 30. september 1981 debuterte den ikke helt ukjente Iilka Kaarna for oss med tre mål mot MS. Kasper er dermed i meget godt selskap.

Klanen lot seg imponere og ville selvsagt se Kasper i baris etter kamp. Kasper byr på seg sjøl og gir oss det vi vil ha uten å mukke - til stormende jubel. En helt ellevill debut var et faktum.

Der Walther-Sneve var kampens store spiller mot Grüner var Tobias Lindström den toneangivende mot Ringerike lørdag. Fire målpoeng, to mål og to assists er mer enn godkjent for vår #46. Sander Thoresen, Tommi Taimi og Pontus Foinstad satt de øvrige målene.

Sparta og Storhamar de to neste kampene

Det er en sann glede å følge Vålerenga nå. Syv seire på rad er herlige opplevelser for oss alle og denne uka byr på to nye tøffe kamper. Torsdag kommer serieleder Sparta til et utsolgt Jordal amfi og på lørdag tar vi turen til Hamar for å måle krefter med erkefienden.

Kampen mot Sparta skal vinnes. Vi er poengløse mot dem denne sesongen og slik kan vi selvfølgelig ikke ha det. Bare seier er bra nok på torsdag, det er på tide å vise sarpingene hvor skapet skal stå og hva er vel mer gøy enn å gjøre nettopp det foran et fullsatt Jordal. Og du – om du har kjøpt flere billetter enn du får brukt, ta kontakt med VIF ([email protected]) så fort som mulig, så hjelper de deg med å frigi billettene slik at noen andre kan benytte seg av plassene. Sammen sørger vi for at Jordal blir helt fult.

Lørdag blir det ny bortetur på undertegnede. Jeg har ordna meg plass på Vertshusbussen og det synes jeg at du skal gjøre også. Avreise Vålerenga Vertshus 13.30 kampstart 16.00 Til denne kampen kjører Enga Romerike om de har fått nok påmeldte i tillegg. Se Klanens sider for bestillingsinformasjon for begge bussene. Ordne deg plass i dag så synger vi Storhamar ut av egen hall mens iskrigerne våre fillerister dem på isen på lørdag - det blir gøy!

Justin Hamonic

Det er herlig å kunne ønske Justin velkommen til Vålerenga. Canadenseren er høyrefattet back og han er en diger en! 195 cm med 98 kilo muskler er tungt å flytte på for de andre lagene og vil kjennes godt mot vantene. Vår store brande er allerede i Oslo. Han er ikke spilleklar nå men Anders Myrvold forteller at det jobbes på spreng for å få ham spilleklar til kampen mot Sparta. La oss håpe de lykkes med det!
28-åringen skal spille med 2 på ryggen.

Vi sees på tribunen torsdag - syng høyt, syng Vålerenga!

Neste hjemmekamp er mot MS tirsdag 24. januar klokken 18.30 og så følger Stjernen hjemme søndag 29. januar. Billetter til kampene kjøper du her