• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lørdag Lør 27 April Apr

Desemberhockey - det drar seg mot jul

Fire kamper på 10 dager - Ringerike, Sparta, Storhamar og MS

Skrevet av Espen Bjørneseth, hockeyglad Klansmann

Vi har vært gjennom ei uke helt på det jevne. Tap mot Oilers og seier mot Grüner og ingen av kampene var egnet til å imponere noen. La oss håpe den lille downperioden er over for nå kommer kampene på løpende bånd igjen. Skal vi vinne detta må vi peise på!

Billetter til de neste kampene kjøper du her

La meg avlede deg ved å nevne at vi er halvveis i grunnserien nå og vi ligger på en finfin andreplass på tabellen. Vi har 46 poeng på 23 kamper og nøyaktig to poeng i snitt per kamp. Vi står med 15 seire og åtte tap. Det er langt opp til førsteplassen akkurat nå men det kommer downperioder for Sparta også.

Av alle som ikke leder ligger vi best an og vi veit at det bort mer i laget vårt enn vi har sett til nå. Selv om vi får oss en på trynet i form av tap i ny og ne går det rette veien.

Nok glaning bakover i sesongen, vi har ikke tid til det, for nå skal vi inn i desember og snart står romjula for tur. Vinter er deilig tid med masse hockey. Fra torsdag går det slag i slag med fire kamper på 10 dager, to hjemme, to borte.

Ringerike, Sparta, Storhamar og MS

Torsdag ser du Vålerenga - Ringerike på Jordal med dropp 18.30 og billettene kjøper du her. Ringerike er jo et lag vi skal slå men de er på ingen måte enkle å få has på. Skal vi vinne serien må vi vinne disse kampene så møt opp og støtt gutta fra tribunen.

Så venter serieleder Sparta borte i ishallen i Sarpsborg. Det er lørdagskamp så det er ingen grunn til å sitte hjemme. Vertshusbussen kjører deg standsmessig til og fra kampen fra Vålerenga Vertshus klokka 13.30. Turen koster 250 og du ordner deg plass plass ved sms til Nina på 917 55 725. Dropp er 16.00 Bortetur er oppbyggelig, godt for moralen og himla gøy, så hiv deg med! Dessuten skal vi ta sesongens første seier mot sarpingene.

Torsdag 8. desember er det endelig storkamp på Jordal igjen, det er klart for klassikeren i norsk ishockey. Oppgjøret alle andre lag i Norge sikler på og gleder seg mer til enn sine egne kamper.

Storhamar skal på bytur og forsøke å slå gutta fra Gamle oslo. Det er disse oppgjørene vi lever for og det er bare å komme seg på kamp slik at vi sammen kan sende bønda hjem til det lille tettstedet sitt med halen mellom beina.

Torsdag 8. desember kan du glemme advent, sju slag, førjulstid og alle de greiene der. Da er det herlig hockeyklassiker på Jordal! Billetter kjøper du her og dropp er 19.00.

Vi skriver nå 10. desember og den siste kampen før jul er i garasjen på Manglerud. MS er verter og vi er gjester før vi må vente til romjula på mer gøy. Er det lov å tippe på 12 poeng på de fire kampene jeg har skrevet om? Å ja da!

Og gøy blir det i romjula. Frisk Asker kommer på besøk 28 desember - da fyller vi Jordal.

Den 30. desember går turen til Fredrikstad. Vertshusbussen kjører og vil du være med må du fikse deg billett i god tid før jul. Min billett er allerede i boks - romjulshockey er bedre enn julaften og nyttårsaften til sammen! Desember er hockeytid, drit i omstridt fotball-VM på tv og se hockey live sammen med venner i stedet. Mer oppbyggelig, mer gøy og framfor alt - langt mer ekte.

Heia VIF!