Thomas Olsen er klar for to nye sesonger i kongeblått.
Publisert: 2023-01-24
LAGET
Det føles helt naturlig å skulle signere for to nye år med Vålerenga", sier Thomas Olsen.

27-åringen som har spilt for Vålerenga i hele sitt liv har nå signert for to nye år med klubben. "Jeg trives veldig godt i Vålerenga, og det er mye spennende som skjer. Det føles derfor helt naturlig å signere for to nye år nå", sier Thomas Olsen.

Han er lagets toppscorer og har satt hele 20 pucker i mål så langt denne sesongen, og har vært en svært viktig bidragsyter.

Hovedtrener Fredrik Andersson har dette å si om resigneringen av Olsen.

-Vi er svært glad for denne resigneringen. Thomas har virkelig vist hvor målfarlig han er, og han har også sterke defensive kvaliteter som gjør at han er utrolig nyttig i spillet over hele banen. Han er en uredd spiller som alltid tar pucken på mål, noe som er veldig viktig i dagens hockey. Han er en treningsvillig spiller, og har bra karakter både på og utenfor banen. Dette setter vi stor pris på, og er veldig viktig. Han kommer til å bli en viktig ressurs for oss framover.

Vi har tatt en prat med Thomas Olsen, klikk på videoen nedenfor for å høre hans tanker rundt resigneringen og den spennende serieavslutningen vi går inn i.

{!A}

Vi gratulerer Thomas Olsen med ny kontrakt og gleder oss til fortsettelsen.

Mette Winther
Generalpartner
Hovedpartnere