• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr

Mitch Gillam klar for Vålerenga

Mitch Gillam er klar for Vålerenga og har allerede tilsluttet seg laget.

Canadieren Mitch Gillam har signert kontrakt med Vålerenga Ishockey ut inneværende sesong. Den 30 år gamle keeperen kommer nå senest fra Manglerud Star, hvor han har spilt denne sesongen.

"Jeg er ekstremt glad for å få bli en del av Vålerenga, som er en fantastisk ishockeyklubb.Jeg har ikke hørt noe annet enn bra ting om klubben, og vet jo allerede hva dette laget kan gjøre på isen," sier Gillam.

Hovedtrener Fredrik Andersson forteller at Gillam har vist at han holder et høyt nivå i ligaen, og er sikker på at han vil bli et bra komplement til Tobias Breivold. "Tuben har vært virkelig bra for oss så langt i sesongen, og viser at han holder landslagsnivå i mange av kampene. Samtidig må vi sikre at vi har to målvakter som holder høy nok kvalitet gjennom hele sesongen, for at vi skal vinne så mange kamper som mulig. Det er bra med konkurranse for å utvikle seg, og vi ser dette som en bra løsninge for å fortsette å utvikle alle våre målvakter," sier Andersson.

Sportslig utvalg, ved Anders Myrvold er også fornøyde med signeringen av Gillam. "Vi er svært fornøyde med å ha fått Gillam med på laget, og vet at han vil være med å forsterke vårt keeperteam"

Det er også tydelig at Mitch Gillam gleder seg til fortsettelsen. "Dette laget kan vinne NM-gull, og jeg ser fram imot å kunne være med å få bidra til det. Jeg er takknemlig for muligheten og gleder meg til å komme i gang," avslutter Gillam.

Les mer om karrieren hans her

Vi ønsker Mitch Gillam velkommen til Vålerenga, og gleder oss til å se han i kongeblått.