• Hovedpartnere

    Partnere

Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Søndag Søn 19 Mars Mar
Tirsdag Tir 21 Mars Mar
Torsdag Tor 23 Mars Mar
Lørdag Lør 25 Mars Mar
Mandag Man 27 Mars Mar
Onsdag Ons 29 Mars Mar
Fredag Fre 15 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Tirsdag Tir 26 September Sept
Lørdag Lør 30 September Sept
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Tirsdag Tir 21 November Nov

Seier i enorm serieåpning

Opplevelser i fleng da Vålerenga slo Frisk Asker

Med solid seier på is og tribune er det lett å trille en sekser på terningen etter at klubben, Vålerenga Vertshus og Klanen samt over 5100 tilskuere lagde en helt fantastisk ramme rundt den etterlengtede serieåpningen.

Det var meget bra støtte fra tribunen kampen gjennom og milde himmel så herlig det enorme Jordal-brølet er når Vålerenga scorer med så mange på tribunen! Vi tar kvelden steg for steg for det skjedde mye før, under og etter kamp.

Er du innom her for å se etter link til billetter til kampen mot Lillehammer torsdag kjøper du dem her

Klanen og Vålerenga Vertshus inviterte til moro i telt utenfor Jordal i timene før kampstart og selv om det regna i bøtter og spann ble det meget vellykka inngang til det som skulle bli en fredagskveld av det fantastiske slaget. I alle fall for oss som var så heldige at vi hadde plasser under tak.

Inne på Jordal hadde Engatifo - klanens tifo-gruppe lagt ned mange timer i forberedelser før kampen. Det var flagg på hvert stolsete og et banner som må være blant de lengste i norsk historie - i alle fall inne i en hockeyhall. God stemning og Tifo er en stor del av opplevelsen på kamp og jeg vil rette en stor takk til alle som bidro til å gjøre kvelden så fantastisk.

Klubben har røska litt opp i kuben og gitt oss forbedringer på alle plan på den. Det er veldig bra for de fleste av oss mente at det var rom for forbedringer fra forrige sesong. Det er ingen tvil om at det vi ble servert fredag er lange og mange skritt i riktig retning.

Selve kampen begynte ikke så bra, der Frisk Asker var førende de første minuttene og tok ledelsen. Det gjorde noe med mentaliteten til gutta våre og de løfta seg. Tobias “Tuben” Breivold stengte buret for kvelden og det tok ikke lang tid før våre nye venn Henrik Eriksson utlignet etter pasning fra Mark Auk og Martin Røymark.

I pausa stakk Vålerenga-bandet Islandsgate innom og sørga for herlig underholdning og god stemning. Live musikk i pausa er herlig!

Fra andre periode og ut dreide det seg stort sett om Vålerenga utpå isen. Martin Røymark sendte oss i ledelsen etter forarbeid av Christopher Bengtsson og Henrik Eriksson.

I den tredje perioden økte Mathis Olimb til 3-1 assistert av Thomas Olsen og Daniel Rokseth før Mika Partanen avslutta scoringsshowet etter å ha blitt satt opp av Mark Auk og Mathis Olimb.

En massiv opplevelse med tifo, meget god stemning i hallen og fortjent seier til iskrigerne våre må ha gitt mersmak for alle tilskuerne som var der og sikkert misunnelse fra bortesupporterne - det var rett og slett grisekult på Jordal fredag.

GJENOPPLEV STEMNINGEN HER:

Ny kamp på Jordal torsdag

Vi kan dog ikke hvile på laurbærene for Vålerenga inviterer til Torsdagshockey der Lillehammer gjester Jordal. Pucken droppes 18.30 og vi må forsøke å gjenskape magien fra fredag med fullt trøkk på tribunen og på isen.

Tre poeng bør være godt innen rekkevidde og jeg håper på en god opplevelse. Som fredagen viste oss er det viktig at publikum bidrar til stemninga og at opplevelsen blir så mye større når mange bidrar fra tribunen samtidig som gutta gnistrer på isen.

Inviter en venn eller to som ikke har vært på Jordal og kom. Du veit de kommer til å kose seg på samme måte som deg.

Billetter kjøper du her

Bortekamp i Stavanger lørdag

Lørdag spiller gutta sesongens første bortekamp og Vertshusbussen kjører til Stavanger. Det er allerede en god gjeng som reiser og du er hjertelig velkommen til å bli med. Tur/retur 600 kr. Billetter til bussen kjøper du her

Endelig er vi i gang med sesongen og vi sees på tribunen allerede torsdag - det gleder jeg meg stort til.

Husk at hockey er desidert best live og aller best på Jordal amfi. Bli med på moroa du også, spillerne elsker å spille foran fulle tribuner og opplevelsen blir så mye større når vi er mange.

Heia VIF!