• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr
I dag 25 April Apr
Lørdag Lør 27 April Apr

TAKK VILLIAM STRØM

Villiam Strøm har spilt sin siste kamp for Vålerenga. Les hans avskjedshilsen her.

Villiam Strøm debuterte for Vålerenga i 2018, har spilt 198 seriekamper og vunnet ett seriemesterskap. Nå har Vålerenga-epoken kommet til en slutt, og det er en stolt og ydmyk Villiam Strøm som takker supporterne og klubben for reisen:

Først og fremst må jeg si at det er veldig trist å ikke få bli med videre. Jeg hadde et stort ønske om å få krone karrieren med et NM gull med Vålerenga. Selv føler jeg at jeg har mer å gi, så jeg synes naturligvis at det er synd at klubben velger å gå en annen retning. Men, vi er profesjonelle spiller, og jeg aksepterer avgjørelsen som er tatt, selv om jeg synes det er trist. Motivasjonen for å spille mer hockey er absolutt fortsatt til stede.

Jeg vil benytte anledningen til å takke for 5 fantastiske år i Vålerenga. Jeg er stolt av å ha fått være med på reisen fra Furuset Forum til fullsatte hus på Jordal. Det er ikke mange lag i Norge som har så mye trøkk rundt seg og jeg har elsket hver dag på jobb.

Tusen takk til alle som jeg har spilt med. Det er utrolig mange kule folk, mange har jeg spilt med lenge og jeg har fått venner for livet. Takk også til alle trenere, og til alle som jobber rundt laget som gjør livet enklere for oss. Jeg må naturligvis også takke alle supportere som har vært helt enestående. De har vært der fra dårlige kår på Furuset, til flere fullsatte hus på Jordal og også vært helt fantastiske på bortebane.

Det har vært herlig å kjenne hvor mye klubben betyr for mange. Jeg har fått mange hyggelige meldinger, og det har vært utrolig kult å være en del av. Jeg har gitt alt, jeg angrer ikke på noe, jeg har gitt av meg selv både på og utenfor isen. Nå er det trist at det tar slutt, men det har virkelig vært fem fantastiske år, avslutter Villiam Strøm.

Sportssjef Anders Myrvold sier dette om avgjørelsen om å ikke fornye Strøm sin kontrakt:

-Villiam Strøm har vært en viktig spiller for Vålerenga, både på og utenfor isen, de siste 5 sesongene. Han har vært en stor bidragsyter til et godt miljø i spillergruppa. Det er nok et følelsesmessig tøft valg å ikke fornye Strøm sin kontrakt for kommende sesong. Vi er takknemlige for innsatsen Strøm har lagt ned og ønsker han alt godt videre.

Vi ønsker til slutt å takke Strøm for alt hva han har bidratt med for klubben, og ønsker han all lykke til videre.