• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
I dag 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lørdag Lør 27 April Apr

MARTIN RØYMARK ER KLAR FOR SERIESTART - DENNE SESONGEN SOM KAPTEIN

«Vi gleder oss veldig til å komme i gang med serien. Det er bra trykk og glede i gruppa, og det er en revansjesugen gjeng som er klar for årets sesong», sier Røymark.

Endelig, sier vi igjen – endelig er vi kun noen dager unna seriestart. Det forventes fullsatt Varner Arena på fredag, og vi vet det kommer mange kongeblå på tribunen. Klanen, sammen med klubben, mobiliserer og setter opp tre busser til Varner Arena. Har du ikke meldt deg på bussen enda? Ler mer info her

Uka etter er det klart for sesongens først hjemmekamp når Stjernen tar turen fra plankebyen. Billetter til kampen finner du HER

NYTT KAPTEINSTEAM

Årets kaptein for Vålerenga blir veteranen Martin Røymark. Trener Fredrik Andersson har dette å si om årets kaptein. «Røymark er en spiller og en person som alltid tar et stort ansvar både på og utenfor banen. I løpet av tiden vi har rukket å ha sammen har han vist oss i trenerteamet at han har gode lederegenskaper, og det føles trygt å velge Røymark som kaptein.»

«Jeg kommer til å fortsette å være meg selv, men det er naturligvis ekstremt stort å få lov til å ha en C på drakta til Norges største klubb», sier Martin Røymark.

Andersson fortsetter: «til assisterende kapteiner velger vi Mathis Olimb og Tommi Taimi. Det er to spillere med mye rutine som komplementerer Røymark på en bra måte.

Klikk på videoen nedenfor for å høre hva Martin Røymark har å si om sesongoppkjøring, seriestart og kapteinsrollen.

«Før kampen på fredag fokuserer vi på vårt eget spill»

Som sagt braker det løs i Varner Arena på fredag, og Fredrik Andersson – som oss andre, gleder seg til å komme i gang. «Det skal bli kult å komme i gang med serien nå, etter 5 treningskamper vi har hatt litt blandede resultater i. Jeg synes vi har tatt små steg framover i spillet vårt gjennom alle treningskampene, og jeg er fornøyd med hvor vi står i dag», sier Andersson.

Som Røymark kan også Andersson fortelle om mye energi og glede i laget, og at treningene i starten av denne uken har vært veldig gode.

Fredrik Andersson avslutter: «Nå fokuserer vi på vårt eget spill, at vi følger de linjene vi ønsker å spille etter og at vi framfor alt er klar for å ta opp kampen i alle 1 mot 1 situasjoner. Hockey er en kampsport, og vi må være forberedt på å betale prisen som skal til for å vinne. Vi gleder oss til støtten fra supporterne våre i Varner Arena, vi skal gi alt.»

Tre dager – så er vi i gang. Vi sees.

Sesongkort til årets sesong kjøper du her