• Hovedpartnere

    Partnere

Joona Partanen klar for Vålerenga

-Jeg gleder meg til å bli en del av laget og en klubb med så lange tradisjoner, sier Partanen.

Den 30 år gamle finsk-norske keeperen Joona Partanen har signert en ettårs-kontrakt, og er nå klar for spill i Vålerenga kommende sesong.

-Jeg gleder meg veldig til å få spille for Vålerenga. Jeg vet at det er en klubb med mye historie og lange tradisjoner, og nå ser jeg fram imot å få være med å nå forventningene klubben har om å vinne, sier Partanen.

Partanen har spilt i Norge siden 15/16-sesongen, og har vært innom Nes, Kongsvinger, Nidaros, Narvik, Lillehammer og nå sist to sesonger i Stavanger Oilers. Men nå går turen videre til Jordal Amfi.

-Jeg har hørt veldig mye bra om Vålerenga. Det er gode fasiliteter og et godt miljø for å oppnå suksess sammen som et lag, i tillegg til at jeg selv også kan utvikle meg videre som keeper, fortsetter Joona Partanen.

Hovedtrener Fredrik Andersson sier dette om signeringen av Joona Partanen.

-Vi er glade for at Joona Partanen har valgt å komme til oss. Han har vist at han er en stabil og bra målvakt. Han er rolig og sprer trygghet i forsvarsspillet. Vi føles oss trygge på at vi har fått et veldig bra komplement til Breivold. Nå har vi et bra målvaktspar som kommer til å være viktig for at vi skal kunne vinne mange kamper neste sesong, avslutter Andersson.

Sportsjef Myrvold er også glad for å ha fått Partanen med på laget.

-Joona er seriøs og har en bra innstilling. Men sin lange erfaring vil han komme inn å gjøre keeperteamet vårt solid i kommende sesong. Vi er glade for å ha fått han på plass, sier Myrvold.

Avslutningsvis kan Joona fortelle at han gleder seg veldig til å komme på plass.

-jeg gleder meg til å komme på plass. Jeg ser på meg selv som hardarbeidene og positive, og håper at jeg kan være med å bidra med dette både på isen og i garderoben, avslutter Partanen.

Vi gleder oss også til å få nok en Partanen inn døra på Jordal, når han tilslutter seg laget etter sommeren. Og om du lurer på om Mika og Joona Partanen er i slekt, så er de ikke det - iallfall ikke som de vet om selv.

Velkommen til Vålerenga Joona Partanen.