• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr

-Noe stort er på gang i Vålerenga

Vålerengas kaptein Martin Røymark har signert en ny to-årsavtale, og er Kongeblå til og med sesongen 2025/26.

KJØP SESONGKORT TIL ALLE KAMPENE 24/25 HER

-Dette var et veldig enkelt valg. Ikke vanskelig i det hele tatt. Jeg storkoser meg og trives utrolig bra i Vålerenga, og når både jeg og klubben ønsket dette var det lett å sette pennen til papiret, sier Martin Røymark.

Hærføreren blant Iskrigerne viste sin sterke karakter forrige sesong ved å sette sin signatur på fire av de desidert viktigste scoringene i semifinaleserien mot Stavanger Oilers.

Etter en grusom prestasjon i semifinale tre måtte Vålerenga slå tilbake på Jordal Amfi, både spillemessig og mentalt. Da Stavanger på et tidspunkt ledet 3-0 på Jordal i kamp fire var alt bekmørkt.

-Jeg hadde faktisk noen kompiser som var på kampen, men som dro hjem fra Jordal da vi lå under 0-3. Men vi som lag klarte å finne noe som snudde kampen, og som vi red på resten av sluttspillet. Jeg føler at vi fikk en identitet i laget i de kampene. Vi ble et lag som aldri ga opp, og alltid ga alt, sier Røymark, og fortsetter:

-Og det er slik Vålerenga alltid har vært for meg, helt fra jeg var guttunge og satt på tribunen. Vålerenga skal være et hardtarbeidende lag uten å være avhengig av store stjerner, men heller med et samlet lag som alltid jobber hardt og blør for drakta.

Røymark scoret de berømte «fire på rad» da han utlignet og avgjorde semifinale fire, før han satte de to første målene i DNB Arena som dannet grunnlaget for seier i semifinale fem.

GJENOPPLEV SCORINGENE HER (saken fortsetter under videovinduet):

Nå ser kapteinen lyst på fremtiden, og er tydelig motivert foran sesongen 2024/25:

-Jeg føler det er noe stort på gang i Vålerenga. Nå skal det sies at jeg har vært med på å vinne seriegull med klubben og at vi var nærme ved å gå hele veien i de første årene jeg var her, men etter noen sesonger som ble ødelagt av COVID-pandemien har vi tatt store steg. Jeg merker at hele klubben er på rett vei med en styrket administrasjon og forbedret drift, og mener vi har tatt store og riktige steg de siste tre sesongene, sier Røymark

-Jeg føler også at det de siste sesongene har blitt en voldsom mobilisering blant supporterskaren. Det trykket som var på Jordal forrige sesong har aldri vært bedre, og det gir oss spillerne enormt med energi. Det gjør at jeg er vanvittig stolt hver eneste gang jeg drar drakta over huet og går ut til kamp, sier Røymark.

SE OGSÅ:ØYEBLIKKET - HER GJENOPPLEVER RØYMARK SEIEREN OVER SPARTA

Foran kommende sesong er foreløpig syv spillere ute av forrige tropp. Flere signeringer er allerede offentliggjort.

Røymark har tro på laget foran sesongstart 2024/25:

-Vi har en veldig bra grunnstamme i laget uansett, og jeg liker de nye signeringene veldig godt. Samtidig er det flere som ikke er offentliggjort ennå, så alle piler peker oppover slik jeg ser det. Det er alltid utskiftninger i et lag mellom sesonger. Det er noe alle hockeyspillere er vant til, sier han.

-«Bonsa» har alltid vært en god venn, og jeg har merket på han hele veien at det er hit han vil. Neste sesong sitter han ved siden av meg i garderoben, og både hockeyspilleren og personen han er vil styrke oss. Det er bare å se hva han presterte i sluttspillet for Frisk Asker. Mikkel (Christiansen) har jeg alltid hatt sansen for, og er glad for å ha han i Vålerenga neste sesong. Nystuen er veldig spennende. Han kommer til en større klubb, og jeg håper han fortsetter der han slapp i Stjernen, sier Røymark.

SE VIDEO: SLIK BLE HAN HYLLET FOR 200 KAMPER:

Opprinnelig er Røymark fra Manglerud Star, før de første sesongene som seniorspiller ble levert i Sparta-drakt.

I 2009 startet en lang og innholdsrik karriere i utlandet - fortrinnsvis i svensk og finsk eliteserie. Røymark står med totalt 383 seriekamper over åtte sesonger i den svenske eliteserien, der han representerte Timrå, Frölunda, Färjestad og MODO.

Han har sluttspill-sølv fra Sverige og både serie - og liga-gull fra Finland (Tappara) på CV´ n, før han kom til Vålerenga foran sesongen 2018/19.

Røymark står med 119 offisielle VM - og OL-kamper for det norske landslaget, og er dermed nummer fire gjennom tidene på lista over spillere med flest representasjoner for Norge.

Men best av alt; han er Kongeblå i to sesonger til!

EARLY-BIRD-TILBUD PÅ SESONGKORT FREM TIL 20. JUNI - KLIKK HER!