• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr

Darien Craighead er også klar for Vålerenga

Nok en canadier er klar for Vålerenga Ishockey i dag, Craighead har signert for resten av sesongen.

25 åringen, Darien Craighead har i dag signert avtale med Vålerenga for resten av sesongen. Løperen som nå kommer fra Manglerud Star står så langt med totalt 25 poeng denne sesongen, med 10 mål og 15 assists. Nå gleder han seg til å spille for Vålerenga.

"Dette er mitt først år i Norge, og jeg er blitt veldig glad i Oslo. Nå gleder jeg meg til å få spille for en klubb med så mye historie og så mange mesterskap. Jeg kan knapt vente med å få komme ut på isen og jakte på et nytt ett sammen med resten av gutta", sier Darien Craighead.

Fredrik Andersson gleder seg også til å få Craighead inn på laget. "Han har vist seg å være en spiller som holder veldig høy klasse i vår liga. Når vi har gjort vår reasearch har vi også fått vite at han er målbevisst, trener hardt og er en bra lagkamerat - noe som også er viktig for å skape et vinnerlag", sier Andersson.
Hovedtrenerern trekker også fram hans offensive spisskvaliteter på isen. "Med disse kvalitetene tror jeg han kommer til å bli et veldig bra tilskudd for oss", avslutter Andersson.

Anders Myrvold og det sportslige utvalget gir også uttrykk for at dette er en god signering. "Gitt at situasjonen ble som den ble i Manglerud Star er vi ekstremt fornøyde med å få landet Craighead sin signatur. Her vi får vi en spiller med en sterk karakter som bringer energi inn i hver eneste kamp", sier Myrvold.

Her finner du mer informasjon om Craigheads karriere så langt

Vi håper å se Darien Craighead i Vålerengadrakta allerede i torsdagens kamp mot Stavanger Oilers.