• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr
I dag 25 April Apr
Lørdag Lør 27 April Apr

Vi hyller hverdagsheltene!

Over 200 frivillige i lag og foreninger inviteres til Jordal Amfi 1. desember. - Vi håper at de får en hyggelig opplevelse og opplever at de virkelig blir satt pris på, forteller Henning Wold i SpareBank 1 Østlandet.

2022 er frivillighetens år, og er forankret i regjeringens Frivillighetsmelding. Året handler om å synliggjøre og aktualisere frivilligheten, øke kjennskap og anerkjennelse, samt sikre rekruttering til frivilligheten.

Som alle andre klubber og idrettslag i Norge er Vålerenga Hockey også avhengige av hjelpende hender for å få driften til å gå rundt.

– Uten frivilligheten hadde ikke vi vært her, og uten frivillighet er vi ikke i stand til å drive. Det gjelder alt det vi gjør her. Vi har rundt 70 frivillige på hver kamp, og de er en del av familien i Vålerenga, sier markedssjef Glenn Jensen.

Torsdag 1. desember gjennomfører SpareBank 1 Østlandet og Vålerenga Ishockey derfor «Frivillighetskampen» når Ringerike Panthers gjester i Jordal Amfi. Over 200 frivillige fra lag og foreninger i nærområdet inviteres til kamp.

En aktiv, sosial og inkluderende hverdag for alle

SpareBank 1 Østlandet har rundt 200 avtaler med lag og foreninger på Østlandet. Hensikten er å bidra til å skape en aktiv, sosial og inkluderende hverdag for folk i alle aldre. Samarbeidet med Vålerenga Ishockey er en viktig del av dette arbeidet.

– Barn som står utenfor idrett og aktivitet, står ofte utenfor i andre deler av livet også. Å være med i organisert aktivitet har mye å si for barn og unges utvikling av ferdigheter og sosiale egenskaper. I tillegg til at Oslos Stolthet har et elitelag som kjemper i toppen av Fjordkraftligaen, sørger man for aktivitet for barn og unge gjennom junioravdeling og bredden. Vi er nå en aktiv samarbeidspartner med bredden også, og vi ønsker å bidra til at flere får oppleve gleden og samholdet hockeyen byr på i hverdagen, forteller Wold.

Vålerenga Ishockey Bredde har hatt et behov for nye boder og plass til oppbevaring av gratis utlånsutstyr. De opprettet tidligere i høst en Spleis gjennom SpareBank 1 Østlandets tilskuddsordning «Alle Henda», og nylig mottok de en tildeling på 25.000 kroner.

Neste prosjekt på blokka blir å invitere frivillige i Oslo Øst til en hyggelig aften.

- Vålerenga Hockey og Jordal Amfi er et naturlig samlingspunkt for lag og foreninger i området, og nå skal vi gi noe tilbake til de frivillige her. Vi gleder oss veldig, og håper så mange som mulig kommer for å hylle ekte hverdagshelter neste torsdag, avslutter Wold.

Om du jobber som frivillig i en klubb eller forening og ønsker invitasjon tar du kontakt med oss på [email protected]