• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 Februar Feb
Søndag Søn 19 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Søndag Søn 19 Mars Mar
Tirsdag Tir 21 Mars Mar
Torsdag Tor 23 Mars Mar
Lørdag Lør 25 Mars Mar
Mandag Man 27 Mars Mar
I dag 29 Mars Mar
Fredag Fre 31 Mars Mar

Semifinale #1

I dag smeller det når vi endelig skal i gang med semifinalen mot Storhamar.

Endelig - 10 dager etter at vi sendte Frisk Asker på sommerferie er det klart for kamp igjen. I dag skal vi i gang med en semifinalerunde det kommer til å lukte svidd av, mot erkerivalen Storhamar. Som i kvartfinaleserien er det best av sju kamper som gjelder, og det hele starter i CC Amfi på Hamar i dag kl 1700. De tre neste kampene spilles slik:

Kaptein Martin Røymark er tilbake igjen etter å ha måttet stå over de siste kampene mot Frisk Asker. Vi har spurt om hva han tenker om det som venter nå:

- Nå gleder vi oss veldig til å møte Storhamar. Det er det største oppgjøret i Norge historisk sett, så det kommer til å bli full fyr både på isen og på tribunen. Det kommer til å bli en semfinalserie på kokepunktet hele veien, og den skal vi dra i land.

Vi har også tatt en prat med hovedtrener Fredrik Andersson og sportssjef Anders Myrvold. Klikk på videoen nedenfor for å høre deres tanker rundt semifinalene som skal spilles mot Storhamar.

Vi håper dere er like klare, og gleder dere like mye som oss til å komme i gang med semifinalen. Og at dere gir alt fra tribuneplass for å støtte gutta på veien videre.

Hockey er best live, sammen med dere. Vi sees.