• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lørdag Lør 27 April Apr

Semifinale #1

I dag smeller det når vi endelig skal i gang med semifinalen mot Storhamar.

Endelig - 10 dager etter at vi sendte Frisk Asker på sommerferie er det klart for kamp igjen. I dag skal vi i gang med en semifinalerunde det kommer til å lukte svidd av, mot erkerivalen Storhamar. Som i kvartfinaleserien er det best av sju kamper som gjelder, og det hele starter i CC Amfi på Hamar i dag kl 1700. De tre neste kampene spilles slik:

Kaptein Martin Røymark er tilbake igjen etter å ha måttet stå over de siste kampene mot Frisk Asker. Vi har spurt om hva han tenker om det som venter nå:

- Nå gleder vi oss veldig til å møte Storhamar. Det er det største oppgjøret i Norge historisk sett, så det kommer til å bli full fyr både på isen og på tribunen. Det kommer til å bli en semfinalserie på kokepunktet hele veien, og den skal vi dra i land.

Vi har også tatt en prat med hovedtrener Fredrik Andersson og sportssjef Anders Myrvold. Klikk på videoen nedenfor for å høre deres tanker rundt semifinalene som skal spilles mot Storhamar.

Vi håper dere er like klare, og gleder dere like mye som oss til å komme i gang med semifinalen. Og at dere gir alt fra tribuneplass for å støtte gutta på veien videre.

Hockey er best live, sammen med dere. Vi sees.