• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr

Er dere klare?

Oppkjøringskampene til Fjordkraftligaen 2022/2023 er bare dager unna.

Lyden av kølle mot puck, skøyter som skrenser på is før det smeller en takling i pleksiglasset som omgir isen. Plinget når pucken treffer stanga, gleden når pucken treffer innafor stengene bak motstanders keeper. Hilse på folk på tribunen man kanskje ikke har sett siden siste kamp i vår og smile bredt over at det endelig er hockey igjen. Bli minnet på hvor uendelig flott Jordal er, nikke til kjente i gangene, rusle en tur i kiosken i pausa, men fremfor alt - se Vålerenga spille hockey igjen.

Har du savna det? Klart du har, vi har savna det alle sammen!

Severdige treningskamper

Gutta er godt i gang med sesongforberedelsene og klokka tikker mot treningskampene før sesongen skal droppes i gang. For de ivrigste av oss er de første treningskampene lagt inn i kalenderen for lengst og for resten finner du en fiffig oversikt nederst i denne saken.

Det er noe eget ved å se de første treningskampene. Finsikte de nye spillerne, se om unggutta har tatt steg siden i vår og se om “gamlekara” fortsatt har skøytestega inne. Spillerne er jo gjerne litt bambi på is de første kampene og samspillet sitter ikke helt men det er litt av moroa - det er slik for motstanderne våre også. Vi har attpåtil ny hovedtrener denne sesongen og det blir ekstra spennende å se hvordan Fredrik Anderssons Vålerenga ser ut under kamp.

Og Andersson kan fortelle oss at de to første ukene med oppkjøring etter sommeren har vært bra. «På isen har vi fokusert på forsvarsspillet og kondisjon på skøyter. Vi har også fysisk trening før alle økter på is for at vi skal komme sterke og forberedt til seriestart,» sier Andersson. Han kan også fortelle oss at det er veldig god stemning og energi i laget, og at gutta har svært bra fokus på treningene. Andersson fortsetter; «vi har også brukt tid på individuelle samtaler for å lære spillerne å kjenne. Da blir det lettere å begynne å skape et bra lag med klare roller og som skal krige hardt sammen under hele sesongen.»

Og det er ikke tvil om at det er flere enn oss som gleder oss til at treningskampene skal starte, også vår nye hovedtrener gir uttrykk for det. «Ja, vi gleder oss veldig til å få begynne å spille kamper. Vi ønsker å spille en hockey med fart og høy intensitet. Det skal være gøy å komme å se hockey i Jordal Amfi i år,» avslutter Andersson.

Vi starter borte mot Lillehammer 20. august og så går det slag i slag. Den første kampen på egen is er lørdag 27. august og den dagen kan du sette av god tid. Det blir meget publikumsvennlig opplegg før og etter vi tar i mot svenske Södertälje på Jordal klokka tre. Det blir en suveren erstatning for den første istreninga som ble litt annerledes enn tidligere år og vi kommer selvfølgelig tilbake med informasjon rundt opplegget 27. august når alt er spikret og klart. Men sett av lørdagen fra kl 12.

Er du stolt innehaver av gyldig sesongkort er treningskampene inkludert i kortet så det er bare å komme. Om du ikke har sesongkort kjøper du billetter for 100,- for voksne, 50,- for barn (5 – 15 år). Barn under 5 år kommer inn gratis. Billetter til treningskampene kan du kjøpe her

Om du ønsker sesongkort kan du kjøpe det her

Ta kontakt med oss på [email protected] om du behøver hjelp eller har praktiske spørsmål. Vi er her for å hjelpe deg.

Serien starter borte mot Frisk Asker 9. september og våre første hjemmekamp er mot Stjernen 15. september. Billettsalget for seriekampene starter mandag 22.august kl 0900. Vi gleder oss til å komme i gang og vi gleder oss til å se deg på tribunene på Jordal igjen. Vi har savna deg!


Oppkjøringskampene til Fjordkraftligaen 2022/2023:

  • Lørdag 20.aug,kl.16.00, LILLEHAMMER, Eidsiva Arena
  • Tirsdag 23.aug,kl.19.00, STORHAMAR, CC Amfi
  • Lørdag 27.aug,kl.15.00, SÖDERTÄLJE, Jordal Amfi
  • Torsdag 1. sept,kl.18.30, MANGLERUD STAR, Jar Isforum
  • Lørdag 3.sept, kl.16.00, LILLEHAMMER, Jordal Amfi
  • Tirsdag 6.sept, kl.18.30, STJERNEN, Jordal Amfi