• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 Februar Feb
Søndag Søn 19 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Søndag Søn 19 Mars Mar
Tirsdag Tir 21 Mars Mar
Torsdag Tor 23 Mars Mar
Lørdag Lør 25 Mars Mar
Mandag Man 27 Mars Mar
I dag 29 Mars Mar
Fredag Fre 31 Mars Mar

Kampdag og snart utsolgt Jordal Amfi

Lørdagshockey, storkamp mot Stavanger Oilers og snart utsolgt Jordal Amfi.

Endelig er det klart for lørdagshockey igjen i Jordal Amfi, og det er det tydelig mange som har savnet. I skrivende stund er det kun 750 billetter ledig til dagens kamp mot serielderen, så dette blir fort utsolgt arena og en skikkelig hockeyfest.

Stavanger Oilers leder tabellen med 85 poeng, Vålerenga ligger på fjerde plass med 78 poeng - med kort avstand til de nærmeste både oppover og nedover på tabellen. Dagens kamp er derfor av det viktige slaget, som alle kampene nå er. Det er nesten så man kan få litt sluttspillsfølelse allerede. Vi vant en sterk borteseier mot Oilers sist vi møttes, i dag skal det kjempes like hardt på hjemmeis.

Støtten deres fra tribunen betyr utrolig mye for gutta, så være med å heie, klapp og syng - så skal vi kjempe for tre poeng sammen i dag, både på og utenfor isen. Har du ikke kjøpt billett enda gjør du det her

Doplh Andersens historiehjørne

Lørdagens kamp mot Stavanger er det 97. oppgjøret lagene imellom. Så langt har lagene møttes 96 ganger i seriespill. Vålerenga har vunnet 50 kamper, hvorav 11 kamper etter overtid, mens Stavanger har vunnet 46 kamper, hvorav 9 kamper etter overtid. Det totale antall mål er 299-281 i favør Vålerenga. På hjemmebane har Vålerenga vunnet 29 kamper, hvorav 4 kamper etter overtid. Stavanger har vunnet 19 kamper, hvorav 4 etter overtid. Det totale antall mål på Vålerenga sin hjemmebane er 168-126 i favør Vålerenga.

Vålerengas største seier mot Stavanger kom 11. desember 2003. Da vant Vålerenga 9-2 etter scoringer av Øystein Olsen, Lars Erik Lund, Kjell Richard Nygård, Petter Syversen 2, Joakim Backlund, Joakim Sæther 2 og Vegard Barlie. Stavangers mål ble scoret av Morten Bakkene og Tomi Suoniemi.

En minnerik aften for Vålerenga var seriefinalen mot Stavanger 4. mars 2014. Da vant Vålerenga hele 7-1 mot Stavanger i Jordal Amfi foran 5092 tilskuere. Målene til Vålerenga ble scoret av Erik Follestad Johansen, Mathias Trygg 3, Sondre Olden og Brendan Brooks 2.

Oppdatering fra trenerteamet

Vi kommer tilbake med oppdatering fra trenerteamet vdr dagens tropp og tanker om dagens kamp litt senere i dag.

Vi gleder oss til hockeylørdag i Jordal Amfi. Hockey er best live - sammen med dere.

Vi sees.