• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
I dag 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lørdag Lør 27 April Apr

Advarsel - Enga er tilbake

Nå venter Oilers tirsdag og Ringerike lørdag på Jordal Amfi

Det er storkamp mot Oilers på Jordal tirsdag 19.00 men vi suger på karamellen fra Lillehammer litt til. Har du svelga karamellen alt kjøper du billetter til Vålerenga - Oilers her

Seier mot Lillehammer

Endelig satt seieren, endelig kunne vi bokføre tre poeng. Endelig fant gutta hverandre på isen så de kunne holde et godt tempo framover - og endelig traff skudda til gutta høla mellom keeper og stenger slik at vi kunne juble for scoring fem ganger.

Både Mark Auk og Mika Partanen noterte seg for en scoring og to assist mot Lillehammer. Vår amerikanske back leverer solid framover på is og har henta gullhjelmen fra Røymark - og sannelig er det godt å ha Mika tilbake etter langvarig skade også. De tre andre måla kom ved Magnus Brekke Henriksen, Sander Thoresen og Thomas Olsen. Vi gratulerer alle tre men spesielt Sander med sin første scoring for Vålerenga.

I går fikk keeper Tobias “Tuben” Breivold hjelpa han trenger fra forsvarerne og sto en god kamp. To baklengs kan vi leve med når vi setter fem forover, den første var en indianer på offensiv blå og på den andre lar vi to motspillere få altfor god plass og tid foran Tuben.

Samtidig vil jeg anføre at vi har sett spillemessig utvikling hos alle spillerne våre i de tre første kampene. Vi skal huske at vi har ny trener og gutta skal tilpasse seg Fredrik Anderssons spillestil samtidig som det forventes at de yter 100% i hvert bytt utpå der. Det er ikke alltid så enkelt å yte maks når spillestil og arbeidsoppgaver ikke sitter i ryggmargen ennå. Fortsetter framgangen skal Stavanger Oilers få mye å bryne seg på tirsdag.

Jordal Amfi - det beste stedet å se hockey

Med den spillemessige fremgangen i bakhodet noterer vi oss at det var 2438 tilskuere mot Stjernen. Det bør bety at vi kan håpe på en dobling av antall tilskuere mot Stavanger Oilers tirsdag - så hjelp oss gjerne og inviter en venn eller to. Send dem denne linken, eller kjøp billetter til dem på den- den beste tida er den man deler med andre på Jordal amfi.

De 2438 tilskuerne mot Stjernen laga bra med liv på Jordal og det var gøy å oppleve at de to langsidene sang mot hverandre - vi tar gjerne mer av det! Tirsdag tar vi nye steg på isen og på tribunen - la oss se om vi sammen kan løfte taket på Jordal amfi.

Det ser bra ut nå, gutta på isen er i gang og stemninga i amfiet er i rivende utvikling - bli med på moroa på Jordal amfi tirsdag. Billetter kan du kjøpe her

Kampene kommer tett nå, Lillehammer i går, Stavanger Oilers på Jordal tirsdag før vi skal i Grünerhallen torsdag. Førstkommende lørdag møter vi Ringerike på Jordal klokka fire. Det er et perfekt vorspiel enten du må på middag hos svigers eller du skal ut og male byen rød og blå. Billetter kjøper du HER.

Vi gleder oss til å se og høre deg på tribunene tirsdag og lørdag. Du er en av oss!

Neste hjemmekamper på Jordal amfi:

Tirsdag 20/9 mot Oilers - billetter HER

Lørdag 24/9 mot Ringerike - billetter HER

Lørdag 1/10 14.00 mot Storhamar - billetter HER

Lørdag 8/10 15.30 mot Frisk Asker - billetter HER

Du kan fortsatt kjøpe sesongkort - det gjør du HER