• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Tirsdag Tir 7 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Tirsdag Tir 21 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Søndag Søn 26 November Nov
Lørdag Lør 2 Desember Des
Tirsdag Tir 5 Desember Des
Torsdag Tor 7 Desember Des
Lørdag Lør 9 Desember Des
Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Lørdag Lør 3 Februar Feb

To nye spillere inn og storkamp torsdag

Det nærmer seg 2800 solgte billetter til kampen mot Oilers torsdag - det blir en fin ramme for å ønske våre to nye spillere velkommen

Skrevet av Espen Bjørneseth, hockeyglad Klansmann

Det har skjedd ting på Jordal på mandag og det helt uten at det har vært kamp. Jula kom tidlig i år og det er en sann glede å kunne ønske to kanadiere velkommen til Vålerenga på vegne av supporterne.

En keeper og en løper inn

Begge kommer via MS, de har spilt der denne sesongen men har blitt fristilt fordi MS ikke har hatt inntektene de hadde regnet med og budsjettert med. Det er synd det ikke er nok penger i norsk ishockey men jeg lar den biten ligge akkurat i dag, nå skal det handle om våre to nye spillere.

Begge har signert kontrakt ut denne sesongen så vi får håpe de får skikkelig mange kamper for oss. Spesielt sluttspillet kan gjerne bli veldig, veldig langt.

Vi tar dem i signeringsrekkefølge og starter med keeper Mitch Gillam. Klubben har vært på utkikk etter en keeper til og jeg ser på denne signeringen med glede på mange vis. For meg er “Tuben” Breivold førstekeeper men det er ingen tvil om at vi får inn en keeper som holder godt Fjordkraftliga-nivå. Jeg har vært bekymret for hva som skjer om Tuben blir skada eller sjuk og nattesøvnen blir bedre fremover nå.

Vår nye keeper tar med seg konkurranseelementet inn på keeperplassen og får forhåpentligvis ut ennå noen prosenter av Tuben selv om Tuben spiller på meget høyt nivå for tiden. 30-åringen har med seg nye impulser inn og han har garantert mye å lære bort til vår unge og lovende førstekeeper.

Der vi starta sesongen med en førstekeeper og ett par juniorer (gode keepere og talenter begge to men de er ikke helt ferdige a-lagsspillere ennå) har vi nå et solid keeperteam. Jeg tror dette blir meget bra.

Litt etter at vår nye venn Mitch ble presentert mandag formiddag dro klubben til med nok en signering. Det er lettere for en løper som leverer å markere seg blant hockeyelskere enn motstanderens keepere så at Darien Craighead var ønsket til klubben blant oss som ser kampene fra tribunen er det ingen tvil om. Mange på sosiale medier ville ha ham inn og de har fått viljen sin.

25-åringen presenterte seg kjapt som både tilrettelegger og målscorer i MS. Han ligger på delt andreplass i poengligaen selv om han spilte på et lag som etterhvert sleit med å få seire. Det blir spennende å se hva han kan få til for oss med kneppet bedre medspillere og dermed bedre arbeidsvilkår. Jeg er spent på hvem han settes i rekke med og hva han kan tilføre oss ute på isen.

Vi supportere har ivrig diskutert om to nye utlendinger betyr at klubben flotter seg med utlendinger på tribunen når det er kamp men det er heldigvis ikke tilfelle. Rasmus Ahlholm regnes nå som norsk og tar ikke lenger en plass på importkvoten på Jordal og med Christoffer Törngren tilbake i Sverige er det akkurat plass til våre nye venner fra over dammen.

Trener Fredrik Andersson presiserer at det er to ydmyke gutter som vil gå fint inn i spillergruppa og at det er viktig for et godt lagbygge. Det er som musikk i mine ører.

Begge bor allerede i Oslo og de har arbeidstillatelse så klubben kommer til dekket bord. Det er bare å slipe skøytene deres og gi dem rett farge på drakta så er de med.

Vålerenga-Oilers torsdag 18.30

Det håper jeg du er også. På torsdag møter vi Stavanger Oilers på Jordal, Du vet det betyr tett, jevn kamp der begge lag nekter å tape. Nerver, dobbel innsats, beinharde taklinger og heite hoder. Kampene mot Oilers er opplevelser og så gjenstår det å se om opplevelsen blir god eller dårlig. Seier mot dem er godt, deilig og viktig - og det føles alltid riktig. Tap er bare vondt.

Vi vant den første kampen mot dem 4-1 på Jordal og de vant 2-1 i forlengning der borte i oljetanken i oppgjør nummer to. Torsdag er det tredje oppgjør 18.30 og der vi kommer fra seier 5-2 over Stjernen fikk de juling 4-1 på Lillehammer. Jeg tenker de ønsker å rette opp det tapet og at vi planlegger at de ikke får gjøre det.

Kampen starter på 0-0 og etter det kan alt skje. Alt! Bli med å lage en skikkelig ramme rundt kampen du også, det var i går kveld solgt 2500 billetter så det blir meget bra. Fyll Jordal!

Vi sees på tribunen og billettene kjøper du her eller i billettlukene på vei inn i amfiet.

Velkommen til våre til nye spillere og heia VIF!