• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Lørdag Lør 3 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar

Nå er Vålerenga-klokka tilgjengelig

Bestillingsvinduet er nå åpnet for den eksklusive Tissot-klokken med gravert VIF-logo og sesongtall. Men vær rask; bestillingene lukkes 25. februar.

Det tradisjonsrike sveitsiske klokkemerket Tissot har i over ti år vært en trofast samarbeidspartner med Vålerenga Ishockey.

Denne sesongen bestemte partnerne seg for å produsere en eksklusiv Vålerenga-klokke, som er blandet med klubbens egen logo og sesongtallene «2023/24» gravert inn på baksiden.

-På lik linje med Vålerengas brennende ønske om å levere gode resultater på isen streber Tissot etter å opprettholde den enestående kvaliteten i hvert ur vi produserer. Vi deler lidenskapen for gode resultater, og det er grunnen til at vi har støttet Vålerenga gjennom mange år, og at vi nå gjør dette prosjektet sammen, sier nordisk markedsjef for Tissot, Kristine Nygaard Thowsen.

Årets utgave av Vålerenga-klokka produseres kun i det antallet som er forhåndsbestilt, og bestillinger kan gjøres frem til og med 25. februar.

Bestillingsskjema og ytterligere spesifikasjoner om det unike uret finner du her.

Kassen er 40mm og i rustfritt stål, med safirglass i front og ETA quartsverk. Baklokket og det medfølgende etuiet er gravert med VIF-logoen og «2023/24».

-Basert på antall bestillinger som har kommet de første dagene merker vi oss at dette har blitt tatt meget godt i mot blant Vålerengas trofaste supportere. Det er mange som har grepet denne muligheten til å eie et spesialprodusert kvalitetsur, samtidig som man bærer stoltheten til Vålerenga Ishockey rett på håndleddet, avslutter Thowsen.

LES MER OM OG BESTILL VÅLERENGA-KLOKKA HER