Nå er Vålerenga-klokka tilgjengelig
Publisert: 2024-02-10
Bestillingsvinduet er nå åpnet for den eksklusive Tissot-klokken med gravert VIF-logo og sesongtall. Men vær rask; bestillingene lukkes 25. februar.

Det tradisjonsrike sveitsiske klokkemerket Tissot har i over ti år vært en trofast samarbeidspartner med Vålerenga Ishockey.

Denne sesongen bestemte partnerne seg for å produsere en eksklusiv Vålerenga-klokke, som er blandet med klubbens egen logo og sesongtallene «2023/24» gravert inn på baksiden.

-På lik linje med Vålerengas brennende ønske om å levere gode resultater på isen streber Tissot etter å opprettholde den enestående kvaliteten i hvert ur vi produserer. Vi deler lidenskapen for gode resultater, og det er grunnen til at vi har støttet Vålerenga gjennom mange år, og at vi nå gjør dette prosjektet sammen, sier nordisk markedsjef for Tissot, Kristine Nygaard Thowsen.

Årets utgave av Vålerenga-klokka produseres kun i det antallet som er forhåndsbestilt, og bestillinger kan gjøres frem til og med 25. februar.

Bestillingsskjema og ytterligere spesifikasjoner om det unike uret finner du her.

Kassen er 40mm og i rustfritt stål, med safirglass i front og ETA quartsverk. Baklokket og det medfølgende etuiet er gravert med VIF-logoen og «2023/24».

-Basert på antall bestillinger som har kommet de første dagene merker vi oss at dette har blitt tatt meget godt i mot blant Vålerengas trofaste supportere. Det er mange som har grepet denne muligheten til å eie et spesialprodusert kvalitetsur, samtidig som man bærer stoltheten til Vålerenga Ishockey rett på håndleddet, avslutter Thowsen.

LES MER OM OG BESTILL VÅLERENGA-KLOKKA HER

Kyrre Merg
Generalpartner
Hovedpartnere