• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr

«Tuben» klar for to nye år

Tobias «Tuben» Johansen Breivold forlenger kontrakten med Vålerenga. Dermed blir det to nye sesonger med salto på Jordal.

KJØP SESONGKORT TIL SESONGEN 2024/25 HER!

-Det var egentlig ikke et veldig vanskelig valg. Vålerenga er den klubben jeg vil være i, sier «Tuben», som nå er Vålerenga-keeper til og med sesongen 2025/26 - slik han har vært i hele karrieren.

Med en far som var A-lagsspiller (Tom Johansen), en onkel som var A-lagsspiller (Stig «Myggen» Johansen) og en tante som var A-lagsspiller (Nina Olsvik) for Vålerenga var kursen tidlig staket ut for «Tuben».

Debuten i Eliteserien kom dog for Narvik da han ble lånt ut i to kamper i 2019, men samme år fikk han i tillegg sin etterlengtede første eliteserie-kamp for Vålerenga etter å ha gått de aldersbestemte gradene gjennom klubben. «Tuben» har også landskamper for norges U16-, U18 - og U20-landslag.

-«Tuben» blir bare bedre og bedre for hver sesong. Vi valgte å satse på han som nummer èn forrige sesong, og det angrer vi absolutt ikke på. Han sto løpet ut selv om det ble veldig mye spilletid og stor belastning på han etterhvert, sier sportssjef Anders Myrvold i Vålerenga Isjhockey.

-Jeg er veldig imponert over han, og spesielt hvordan han har stått gjennom den mentale biten for det det er mer slitsomt enn det folk forstår.

"EARLY BIRD"-TILBUD PÅ SESONGKORT FREM TIL 21. JUNI - KLIKK HER!

I hverdagen følges «Tuben» opp av keepertrener Joachim Svendsen, samt Vålerengas fysiske - og medisinske team.

-Basert på tilbakemeldingene vi får fra utlendingene som er innom her og det vi andre opplever hver dag er Vålerenga blant de mest profesjonelle klubbene i Europa. Det er også min oppfatning. Man finner nesten ikke et bedre sted å være basert på oppfølgingen av trenere, fysioterapeuter og medisinsk team. Jeg har et veldig godt samarbeid både med «Joa» (Joachim Svendsen) og fystrener Jon Aase, sier Johansen.

LES OGSÅ:-EKSTREMT DEILIG Å KOMME HJEM!

Oppsummeringen av sesongen vi akkurat la bak oss gjør han slik:

-Ganske bra jevnt over, men jeg skal jobbe med å bli enda mer stabil, og egentlig bare bygge videre på det som skjedde forrige sesong.

Og neste sesong?

-Jeg er veldig optimistisk. Slik vi ser laget er i ferd med å sette seg nå tror jeg dette blir veldig bra. Vi har tatt flere steg de tre siste sesongene, og og det er ingen grunn til at vi ikke skal gjøre det neste sesong også. Og nå er det jo bare et steg igjen, avslutter «Tuben» lurt.