• Hovedpartnere

    Partnere

Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Søndag Søn 19 Mars Mar
Tirsdag Tir 21 Mars Mar
Torsdag Tor 23 Mars Mar
Lørdag Lør 25 Mars Mar
Mandag Man 27 Mars Mar
Onsdag Ons 29 Mars Mar
Fredag Fre 15 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Tirsdag Tir 26 September Sept
Lørdag Lør 30 September Sept
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Tirsdag Tir 21 November Nov

Mot fullt Jordal i serieåpninga

Fredag braker det løs og jeg har mye gladinfo til deg.

Endelig er det seriestart! Fredag klokka 19.00 droppes pucken for årets grunnspill og hva er vel mer naturlig enn at det skjer i Jordal amfi med deg og meg på tribunen? Motstander er Frisk Asker og de oransje har som oss tenkt å starte serien på best mulig vis med tre poeng.

Har du kjøpt sesongkort eller billett kan du sove trygt og godt fram til kampen men om du ikke har ordna deg ennå er det på tide å begynne å kjenne på billettangsten nå - det blir utsolgt.

Det er igjen drøye 1000 billetter, så at det blir utsolgt og en fantastisk ramme rundt kampen - det er ikke noe å lure på engang.

Har billettangsten allerede tatt deg kjøper du

SEONGKORT HER

ENKELTBILLETTER HER

Jeg gleder meg og kan nesten ikke vente! Seriestart er stort og det første virkelige høydepunktet i sesongen - og må selvfølgelig oppleves fra tribunen på Jordal.

Du kjenner godt til den intense gleden når Vålerenga scorer og det legendariske jubelbrølet fra over 5000 mennesker inne i amfiet må oppleves. Du har ikke levd et komplett liv før du har hørt Jordal revne etter at våre spillerne har sikra seieren i siste minutt foran et fullsatt Jordal. Det er minner for livet.

Laget har hatt en god oppkjøring og har slått gode utenlandske lag og det tyder på at laget er samspilt og at formen er god til seriestart. Alt ligger til rette for at serieåpninga blir en real festaften jordalpublikummet kan lage. Bli med!

Tribuneliv

Klanen og de andre sangglade har flytta på seg før årets sesong og er å finne på Felt E som i gamle dager (Felt 204 og 404 i på nye Jordal). Det er stas og Klanen har reaktivert Klanens Hockeygruppe, har holdt informasjonsmøte og skal ikke overraskende være med på å sette farge og liv på tribunen under kamper også denne sesongen. Alle grupperinger er samlet under navnet Felt E og viser med det at alle er villige til å jobbe sammen for å bevege tribunelivet i riktig retning og lage best mulig stemning.

Det virker som om engasjementet på tribunen er høyere enn noen gang - og at flere vil være med på å skape en god ramme på kampene våre. Det er meget gledelig og som musikk i ørene for en hockeyglad klansmann. Det er lagt planer om Tifoer og det er planer om noen fete arrangementer i forbindelse med kamp. Tifogruppa trenger flere hender så det er bare å melde seg på om man har tid og mulighet.

Vi vet at en god og underholdende ramme rundt kampene i stor grad er med på å trekke folk til tribunen så det blir spennende å se om man klarer å fortsette den strålende utviklingen med god stemning på kampene fra forrige sesong.

Borteturer

Denne sesongen blir det enklere å komme seg på bortekamp enn på mange år. Vertshusbussen kjører til alle kampene i grunnserien - bortsett fra en tirsdagskamp i Stavanger. Apropos Stavanger går den første borteturen dit 23. september. Det er allerede mange som reiser til den lørdagskampen og Vertshusbussen vil ha med flere!

Påmelding her

Jeg har vært med i mange år og etter noen år det sjelden gikk buss er det stas at man igjen kan komme seg på bortekamp for en rimelig penge sammen med likesinnede. Det er en hyggelig gjeng som reiser og det er en glitrende anledning til å bli kjent med nye folk som er minst like glad i klubben som deg. Bli med på tur!

Et sterkt bussmiljø har alt å si for stemning på bortekamper og god stemning på bortekampene har mye å si for spillerne. Støtt ditt lag også når Vålerenga spiller borte. Sjøl har jeg tenkt å fylle hullene på banehopperlista mi i høst, jeg har ikke sett Vålerenga i hallene til Comet og Lillehammer ennå.

Serieåpning mot Frisk Asker fredag kl 19.00.

Men tilbake til fredag. Kjøp billett og bli med på å vise spillerne at vi har ryggen deres også denne sesongen - men kjapp deg, det blir utsolgt!

Billetter til kampen finner du her

Hockey er best live og aller best på flotte Jordal amfi.

Vi sees på tribunen fredag og jeg minner om at det er Vålerenga Vertshus som er hockeypuben vår - og på fredag har de åpent telt utenfor Jordal. Er åpent fra klokken 16.

Jeg ønsker spillere, trenerapparat, frivillige og administrasjon samt alle Vålerengavenner en god og opplevelsesrik sesong - jeg ser bøtta langt der borte i det fjerne og vii går veien mot neste bøtte sammen!

Nå starter serien endelig. Bruk uka til å bygge forventninger, overtale venner til å bli med, kjøpe billetter eller sesongkort og glede deg til kampen på fredag - for sanger skal synges, lag skal støttes og spillerne skal briljere på isen.

God kamp - og heia VIF!