• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lørdag Lør 27 April Apr

Håndtering av billettsalg for våre supportere i CC Amfi.

"Vi var ikke involvert i beslutningen Storhamar tok", sier daglig leder i Vålerenga Ishockey AS Jon Thore Thorstensen.

Tirsdag denne uken valgte Storhamar Hockey å stoppe salget for bortesupporter til dagens semifinalekamp på Hamar. Dialogen som gikk mellom klubbene var at de ønsket at salget til bortefeltet skulle gå via egen link.

Dette er normal praksis hos flere klubber, for å sikre at det er nok billetter til bortesupporterne og at det er de mest aktive supporterne som får disse plassene. Vålerenga Ishockey svarte derfor ja til dette, og bekreftet at en slik link kunne distribueres via våre egne kanaler.

Senere på kvelden ble det klart at Storhamar Hockey ønsket å kjøre id-sjekk av alle supportere, og det ble kommunisert at dette ble gjort etter samtaler og avtale med Vålerenga Ishockey.

Dette sier daglig leder i Vålerenga Ishockey AS,Jon Thore Thorstensen:

-Vi ønsker å avkrefte at vi har vært delaktige i en slik avgjørelse. Ingen i vår administrasjon eller sikkerhetsavdeling har vært involvert i beslutningen av id-sjekk av våre supportere. Vi har hatt fantastisk støtte fra supporterne våre hele veien, både gjennom serien og sluttspillet, og nå gleder vi oss til å ha supporterne våre på plass på Hamar også i kveld. Nå håper vi at fokuset kan være på det sportslige resten av denne semifinaleserien, og vi ser fram imot minst tre tette og intense kamper til.