• Hovedpartnere

    Partnere

Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Søndag Søn 19 Mars Mar
Tirsdag Tir 21 Mars Mar
Torsdag Tor 23 Mars Mar
Lørdag Lør 25 Mars Mar
Mandag Man 27 Mars Mar
Onsdag Ons 29 Mars Mar
Fredag Fre 15 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Tirsdag Tir 26 September Sept
Lørdag Lør 30 September Sept
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Tirsdag Tir 21 November Nov

Nøkleby Svendsen er klar for ny sesong i Vålerenga

-Jeg stortrives i Vålerenga, og gleder meg til å være med å kjempe om å vinne gull neste sesong, sier Didrik Nøkleby Svendsen

Didrik Nøkleby Svendsen har med sin tøffe og engasjerte spillestil blitt en favoritt hos supporteren etter kun én sesong i Vålereng. Nå gleder han seg til en ny sesong i Jordal Amfi.

-Det er den største klubben i Norge og jeg har mulighet til å vinne gull her. Det er det jeg vil. Jeg har stortrivdes det året jeg har vært her, både med laget, i byen og i hallen, som er Norges fineste. Så når muligheten kom på bordet var det ikke vanskelig å si ja, sier Nøkleby Svendsen.

Sportssjef Anders Myrvold sier dette om resigneringen av 28-åringen.

-Didrik gir oss en ekstra dimensjon i laget med sin fysikk og tøffhet. Han er en ekte pådriver både på og utenfor banen, så vi er glade for at vi har med oss Didrik også neste sesong, sier Myrvold.

Også hovedtrener Fredrik Andersson trekker fram Nøkleby Svendsens tøffhet og energi når han utdyper hvorfor Didrik er ønsket med videre.

-Didrik er en utrolg bra rollespiller som står for mye kraft og tøffhet i laget vårt. Han har også vist at han har bra fart og skudd som gjør han til en bra "powerforward". Didrik står også for mye positiv energi både i garderoben og i boksen som er med på å drive laget på en herlig måte. Vi ser at Didrik kan utvikle seg videre, og med en bra sommertrening kommer han til å bli en stor tilgang for laget, avslutter Andersson.

Nøkleby Svendsen er også klar over hvilken rolle han har i laget.

-Jeg skal være en liten politimester og si i fra når det skjer ting på isen som ikke er greit, eller Det er en oppgave jeg har levd med i mange år og som jeg setter veldig høyt. Samtidig er jeg stor og liker å bruke kroppen, så det er en oppgave som er naturlig for meg å ha. Jeg elsker at det smeller rundt meg. Det er bare moro.

På spørsmålet om om han har noen favorittmål for tacklingene sine, svarer Nøkleby Svendsen:

-Å. Det er mange. Men de tøffe amerikanerne som kommer til ligaen liker jeg å si i fra til. Det er ikke bare å komme til Norge og tro du er sheriff. Jeg ser alltid etter de største. Noe navn har jeg ikke, men de store og tøffe synes jeg det er gøy å smelle på, og si i fra at «her er det jeg som er sjefen».

På Jordal er man godt i gang med å løfte blikket framover mot neste sesong, og også Nøkleby Svendsen ønsker å utvikle seg videre.

-Det er alltid morsomt å score mål, så jeg håper jo på det. Det er noe jeg håper å forbedre neste år. Å tackle og spille tøft vet jeg at jeg kan, men håper jeg kan bidra med mer enn det neste sesong. Håper jeg får klasket inn noen returer eller scoret noen drittmål, avslutter Nøkleby Svendsen med latter og et stort smil om munn.