• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Tirsdag Tir 7 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Tirsdag Tir 21 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Søndag Søn 26 November Nov
Lørdag Lør 2 Desember Des
Tirsdag Tir 5 Desember Des
Torsdag Tor 7 Desember Des
Lørdag Lør 9 Desember Des
Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Lørdag Lør 3 Februar Feb
Hjemme
Stavanger
STA
Borte
Vålerenga
VIF

Klare for poengjakt på Vestlandet

I dag tidlig forlot Vålerenga Jordal Amfi med kurs for DNB Arena og storkamp mot Stavanger Oilers. I bagasjen: sterk tro på å ta poeng.

08:45 rullet bussen ut fra Jordal Amfi i dag med retning Oslo Lufthavn Gardermoen, der flyet til Stavanger letter 10:50.

De neste to døgnene blir det liten tid til annet enn kamp og restitusjon for laget som skal ut i tre kamper denne uken, og hvor den antatt tøffeste kommer allerede i kveld.

Kl. 19:00 droppes pucken oppgjøret mot tredjeplass-holder Stavanger Oilers, og oppgjøret vises både på TV2 Sport 2 samt TV2 Play.

Forrige gang lagene møttes i samme hall denne sesongen endte det med et bittert nederlag da Oilers satte seiersmålet i overtall med kun 35 sekunder igjen av kampen.

-Det var en veldig jevn kamp sist vi var i Stavanger, men vi var ikke forberedt i det hele tatt og havnet bakpå ganske tidlig. Nå handler alt om at vi må være forberedt på at de kommer hardt ut, og at vi må vinne områdene foran begge målene. Klarer vi det vinner vi kampen, sier hovedtrener Fredrik Andersson.

SE HØYDEPUNKTENE FRA FORRIGE MØTE HER:

Mathias Trettenes og Tristin Langan ga Stavanger 2-0 til første pause, før Christopher Bengtsson reduserte for «Oslos Stolthet» i midtperioden.

Etter at Andreas Klavestad hadde sendt Oilers opp i ny to-målsledelse startet snu-operasjonen i tredje periode for Vålerenga. Mathis Olimb og Kalle Ekelund ga balanse i regnskapet, før Simon Bourque avgjorde for Oilers.

Likevel var det en optimistisk Vålerenga-tropp som forlot hovedstaden i dag - banket opp av elleve strake seire og tabelltopp.

-Vi spilte to veldig bra perioder, sannsynligvis de to beste periodene vi har levert i år, sist vi var der, og kan vi finne tilbake til det spillet vi hadde der sist har vi en veldig god sjanse til å ta poeng, sier Andersson.

Stavanger har to nederlag på sine 10 siste kamper, og går nå inn i en tøff kampuke der Vålerenga, Sparta og Storhamar står på menyen. Laget tapte knepent for nettopp Storhamar i DNB Arena 21. oktober, men leverte nok til fire strake seire før de meget overraskende tapte for Comet i Halden Ishall for 14 dager siden.

Før kveldens oppgjør har både Lørenskog (hjemme) og Ringerike (borte) blitt beseiret - dog ikke på en alt for overbevisende måte.

Vålerenga har på sin side ikke tapt siden bortekampen mot Storhamar i CC Amfi 7. oktober, og har slått alle lag i serien - med unntak av Stavanger Oilers.

Torsdag venter Stjernen på bortebane for "De Kongeblå". Vertshusbussen kjører som vanlig med avreise fra Vålerenga Vertshus kl 16:00. Påmelding gjør du her.

Neste hjemmekamp spilles mot Lillehammer søndag 26. november. BILLETTER KJØPER DU HER