• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr
Hjemme
Sparta
SPA
Borte
Vålerenga
VIF

-Utrolig deilige tre poeng!

Stemningen på dagens trening var fantastisk etter gårsdagens seier over Sparta. Nå rettes blikket fremover mot Storhamar og utsolgt Jordal Amfi lørdag.

Bakerst sto Tobias "Tuben" Johansen Breivold som en levende vegg. Fremover på isen ble det lagt ned et solid stykke hardt arbeid, og målsjansene ble godt ivaretatt.

SE HØYDEPUNKTENE FRA KAMPEN HER

Dermed står Vålerenga nå med to seire over Sparta denne sesongen, både hjemme og borte. Det er seks poeng man ikke hadde forrige sesong, da tilsvarende oppgjør i 22/23 endte med tap.

SE INTERVJU MED RØYMARK OG "TUBEN" HER:

Dagens trening var preget av meget godt humør, og et lag som oste sterkt samhold. Det blir viktig i morgendagens batalje mot Storhamar, der Jordal Amfi for lengst er utsolgt.

Alle spillere var på is, og Sebastian Johansen som har slitt de siste ukene sprudlet av overskudd, noe du også kan se i videoen her:

Lørdag stiller Storhamar til kampstart kl 16:00. Jordal Amfi er utsolgt, og uavhentede billetter slippes fortløpende.

Vålerenga vil ha en spektakulær innmarsj på arenaen der publikum inviteres inn i garderoben via en spesialbygget drone. Det oppfordres derfor til å være på plass i arenaen senest 15 minutter før kampstart.

LES MER OM ARRANGEMENTET HER