• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr

Mark Auk skal spille for Vålerenga

-Jeg gleder meg veldig til å spille enda en sesong for Vålerenga, sier Mark Auk.

Forrige sesong var Mark Auk sin første for Vålerenga. En sesong hvor han endte på 32 poeng i seriespillet, med 7 mål og 25 assists. Nå er den 28 år gamle amerianske backen klar for nok en sesong i Jordal Amfi.

Vi har tatt en prat med Auk som for tiden befinner seg hjemme i USA, om hva han tenker om å komme tilbake til Oslo og Vålerenga.

-Det føles veldig bra å skulle komme tilbake til Vålerenga nestes sesong. For meg var det en lett avgjørelse å ta. Vålerenga er en velfungerende klubb med en god organisasjon, som jeg ønsker å spille for. I tillegg er det en helt fantastisk følelse å få spille i et fullsatt Jordal Amfi foran alle våre supportere, de er best i ligaen, sier Mark Auk.

På spørsmål om hvilke forventninger han har til kommende sesong sier Auk dette:

-Forrige sesong var et steg i riktig retning. Vi så virkelig hvor viktig det er å avslutte høyt oppe på tabellen i serien. Nå gleder både jeg og laget oss til neste sesong. Vi er en tett knyttet gruppe, og det gjør det lett å gå ut på isen for å gi absolutt alt for gutta som sitter sammen med deg i garderoben. Jeg gleder meg veldig til å komme i gang med en ny sesong, avslutter Mark Auk.

Sportssjef Anders Myrvold er ikke i tvil om at dette er en veldig viktig signering for klubben.

-Mark Auk er en toppback som naturligvis er en viktig signering for oss. Vi forventer at han vil være en av ligaens beste offensive backer kommende sesong, og vi er svært glad for at han er med oss videre, sier Myrvold.

Hovedtrener Fredrik Andersson er naturligvis også svært fornøyd med å ha fått amerikanerens signatur på plass.

-Mark er utrolig god på skøyter og er en av ligaens beste offensive backer. Hans måte å bevege seg på og puckkontroll gør han ofte til en trussel i det offensive spillet. Han har også fine poweplaykvaliteter som passer oss svært bra. Nå som han kjenner byen, laget og ligaen tror jeg at det vil være gode mulighet for Mark å utvikle spillet sitt enda mer hos oss neste sesong. Vi er veldig glad for at han er med videre, avslutter Andersson.

Klikk her for EarlyBird-tilbud på sesongkort