• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lørdag Lør 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lørdag Lør 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Torsdag Tor 2 Desember Des
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Tirsdag Tir 28 Desember Des
Torsdag Tor 30 Desember Des
Torsdag Tor 6 Januar Jan
Søndag Søn 9 Januar Jan
Torsdag Tor 13 Januar Jan
Lørdag Lør 15 Januar Jan
Torsdag Tor 20 Januar Jan
Lørdag Lør 22 Januar Jan
Torsdag Tor 27 Januar Jan
Lørdag Lør 29 Januar Jan

Vålerenga - Stavanger Oilers torsdag

Nå kommer storkampene tett og vi er klare til storinnrykk på tribunene på Jordal amfi

Vi inviterer til storkamp på torsdag, Stavanger Oilers tar turen over vannskillet for å forsøke å hindre oss i å ta dem igjen på tabellen og vi tenker å gjøre akkurat det. Kun to poeng skiller andreplasserte Oilers og oss på femteplass. Det er tett og jevnt i årets Fjordkraft-liga og hvert eneste poeng teller. Hjelp oss fram fra tribuneplass!

Vi kommer fra en sterk arbeidsseier på Lillehammer der Jørgen Karterud, Stefan Espeland og Martin Røymark sørga for tre mål framover - og Steffen Søberg stengte buret fra første dropp og holdt nullen for første gang denne sesongen med god hjelp av et hardtarbeidende forsvar. Det blir tre poeng av sånt.

Oilers på sin side slo serieleder Stjernen 4-2 i oljetanken hjemme i Stavanger. Vårt forrige møte foregikk også der og da vant vi 2-0 etter scoringer av Mika Partanen og Tommy Taimi. Tobias Breivold holdt nullen for oss den gang.

Ny publikumsrekord sist, men står den for fall torsdag?

Dere satt ny tribune-rekord på nye Jordal amfi med 2847 tilskuere mot Ringerike sist torsdag. Takk til alle som kom! Det var ran på høylys dag på isen med straffetap etter forlenging til tross for kraftig Vålerengadominans - men det var likevel hyggelig med så mange vitner til ranet når ranet først var et kjedelig faktum.

Vi venter å slette den ferske publikumsrekorden allerede torsdag - og vil gjerne vise oss fra en skarpere side foran mål enn vi klarte mot Ringerike. Det var ikke bra nok og det skaffa oss neppe veldig mange nye fans.

Jeg spurte markedssjef Glenn Jensen om antall solgte billetter til torsdagens oppgjør mot Oilers men fikk kryptiske “det blir ny rekord” og et lurt smil til svar så jeg har ingen tall på antall solgte billetter til deg i dag. Ta med deg en venn eller to så knuser vi rekorden ettertrykkelig! Kjøp billetter til dem her.

På torsdag er loddsalget på tribunene tilbake. Du støtter barne og ungdomslagene ved å kjøpe lodd og torsdag er det U10 som står for loddsalget. Støtt dem med noen kroner ved å kjøpe lodd og har du flaks vinner du også.

Det er alltid spesielt og litt ekstra med kamper mot Oilers og Storhamar og nå kommer de kampene på rekke og rad i Jordal amfi. Torsdag møter vi Oilers og ei uke etterpå kommer Storhamar på besøk. Vi venter storinnrykk til den kampen også så kjøp billetter allerede nå.

I mellomtiden skal vi på kortreist bortekamp lørdag. Vi tar turen opp forbi Helsfyr, Bryn og Høyenhall for å gjeste MS i garasjen på Manglerud og vi håper å se deg der også.

Hockeykampene ruller på nå og det er en herlig tid. Bli med oss å lage fest mot Oilers på torsdag og mot Storhamar en uke senere - og så er det tid for den offisielle åpninga av Jordal amfi mot Grûner lørdagen etter - bla med konsert i digert telt på utsiden. Vi kommer tilbake med mer info om den kampen og inntil videre finner du mer info på Klanens sider.

Oilers hjemme, Storhamar hjemme og etterlengta ofifsiell åpning av nye Jordal amfi på ei drøy uke. For en tid å være i live!

Vi gjør billettkjøp så enkelt og oversiktlig at selv far bør klare det:

Billetter til Vålerenga - Oilers torsdag 19.00

Billetter til Vålerenga - Storhamar 4. novenber 19.00

Billetter til offisiell åpningskamp mot Grüner 6. november 16.00

Billettlukene åpner en time før kamp - og er du fan av bortelaget er felt 408 for deg.

Vi sees på nye Jordal amfi mot Oilers torsdag, dropp er 19.00 - vær der!

Få med deg det siste om laget og kampene ved å motta vårt nyhetsbrev, REGISTRER DEG HER