• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr

lørdag venter ny storkamp i Jordal Amfi

Får vi nok et utsolgt Jordal Amfi på lørdag? Gutta på løkkehockey en tirsdag og hva er status for Thomas Olsen?

Storkampene kommer på rekke og rad denne sesongen, og lørdag venter det nok en storkamp på hjemmeis. Gutta kjemper om topp tre plassering når serieleder Stavanger Oilers kommer til hovedstaden.

Det er kun tre hjemmekamper igjen av serien - og denne kampen er en kamp mange ønsker å få med seg. I skrivende stund er det nå kun 1876 billetter igjen, så ikke vent for lenge med å sikre deg din billett. Hockey er best live, sammen med dere - og med dette tempoet får vi fort sesongens tredje utsolgte Jordal Amfi.

klikk her for å kjøpe billetter

Løkkehockey på en tirsdag

I går hadde gutta et avbrekk fra den vanlige treningshverdagen, da turen gikk til Voldsløkka for en liten løkkehockeyturnering og pølsefest rundt grillen.

-Det er fint å kunne bryte opp den vanlige hverdagen med litt andre omgivelser for å få påfyll av ny energi i gruppa. Det blir fort noe man bare snakker om i forkant av sesongen, uten at man får gjennomført fordi tiden går veldig fort. Vi er derfor veldige glade for at vi fikk en fin dag på Voldsløkka i går, og nå er vi klare for å fokusere på alt som kommer i tiden framover, sier Fredrik Andersson.

Det var ingen tvil om at gutta koste seg og var svært fornøyde med dagen. Til slutt var det Brekke Henriksen, Taimi, Nøkleby Svendsen, Partanen, Hermansen og Thorsen som stakk av med seieren i den uhøytidelige, men allikevel så viktige finalen.

Thomas Olsen

Det var mange bekymrede ansikter på Jordal da Thomas Olsen måtte hjelpes av isen i kampen mot Stjernen, etter en stygg smell i kneet. Vi har spurt Fredrik Andersson om hva status er for Thomas Olsen nå.

-Akkurat nå vet vi ikke helt hvor alvorlig skaden til Thomas er, men vi håper at den ikke er fult så alvorlig som vi først fryktet. Han har fått tatt MR av kneet, så nå avventer vi svar på denne før videre behandlingsløp planlegges. Det er et stort tap for oss at han er skadet, han har vært en utrolig viktig spiller for oss denne sesongen. Vi håper på det beste, og vet mer i løpet av noen dager, sier Andersson.

Lillehammer borte i morgen

Vi gleder oss som sagt stort til lørdagen på hjemmeis, men først tar vi turen til Lillehammer i morgen for å ta med oss tre poeng hjem til Oslo. Kampen starter kl 1830, og du kan se den på TV2 Play.

Vi sees.