• Hovedpartnere

    Partnere

Generalpartner Crayon fortsetter samarbeidet med Vålerenga Ishockey

Betydningen av å ha gode samarbeidspartnere kan ikke undervurderes, og vi er glade for å kunne informere om at Crayon og Vålerenga Ishockey fortsetter samarbeidet.

Glenn Jensen, markedssjef i Vålerenga Ishockey sier: «Crayon er en av Norges største IT-selskaper med over 2000 ansatte i over 35 land, hvor hovedvirksomheten er rådgivning innenfor optimalisering av programvarekostnader, skytjenester, IT-drift og kunstig intelligens. Vi er utrolig stolte og ydmyke over at en aktør som Crayon ønsker og samarbeide med oss, og at de er med oss videre som vår generalpartner»

Tor Ødegaard, CMO Crayon Group fortsetter: «For oss som selskap er det viktig å finne samarbeidspartnere som vi kan kjenne oss igjen i, og det kan vi i Vålerenga. Jobber du i Crayon er du engasjert og ønsker å være med å bidra til suksess, på samme måte som vi vet det er i Vålerenga. Vi ønsker internt hos oss å ha en kultur hvor man skal blø for drakta, at Crayon skal være en arbeidsplass som er mer enn et sted man bare henter lønna.»

Geir Øyvind Gulliksen, CEO Crayon Norge kan fortelle at det også har kommet positive synergier ut av samarbeidet med Vålerenga, som de ikke tenkte på da avtalen ble inngått første gangen. «Da vi inngikk avtalen med Vålerenga i 2020 så vi for oss at dette var en avtale vi ønsket å bruke eksternt, noe vi også naturligvis har gjort. Men vi undervurderte hvor mye den har betydd for oss internt. Våre ansatte er stolte av vårt samarbeid med Vålerenga, og avtalen er for oss et verktøy for å kunne bygge en enda bedre internkultur. Jordal Amfi skal være som vår andre hjemmebane, og nå gleder vi oss veldig til kommende sesong.»

«Selv om de siste sesongene har vært tøffe grunnet pandemien, har vi hatt et godt samarbeid» sier Glenn Jensen, «men nå som pandemien og de restriksjonene den medførte ser ut til å være over, så gleder vi oss veldig til å skape enda mer engasjement for Crayon, deres ansatte og samarbeidspartnere. Vålerenga Ishockey skal være en kulturbygger for Crayon både internt og eksternt.»