• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 24 August Aug
Lørdag Lør 11 September Sept
Torsdag Tor 16 September Sept
Lørdag Lør 18 September Sept
Tirsdag Tir 21 September Sept
Torsdag Tor 23 September Sept
Lørdag Lør 25 September Sept
Torsdag Tor 30 September Sept
Lørdag Lør 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
I dag 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lørdag Lør 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Torsdag Tor 2 Desember Des
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Tirsdag Tir 28 Desember Des
Torsdag Tor 30 Desember Des

Sparta i amfiet på lørdag

Seier i går, ny kamp i morgen.

Vi tillater oss først å suge litt ekstra på karamellen vi fikk servert av spillerne i gårsdagens kamp mot Frisk Asker. Iskrigerne spilte en god kamp og bare en godt forsvar, en meget opplagt Nicklas Dahlberg i mål og litt unøyaktighet fra vår side hindret storseier mot fjorårets seriemester.

De 2500 fremmøtte (koronafullt) fikk det de var ute etter, tett og god hockey i høyt tempo - der iskrigerne snur kampen med to kjappe scoringer på 14 sekunder få minutter før slutt og vinner 3-2. Det er sånne øyeblikk supportere lever og ånder for og det må være en god selvtillitsboost for spillerne. Det er selvfølgelig ekstra gøy å gratulere Mathis Olimb med sin første scoring etter hjemkomsten og Mika Partanen med sin første for oss i tellende kamp. Det siste og avgjørende målet sto Axel Sundberg for.

Men vi har ikke tid til å hvile på laurbærene særlig lenge for allerede lørdag er det oppmøte i Jordal amfi for oss alle igjen. Sparta venter på motsatt side av midtstreken og jeg håper det blir 2500 på tribunen lørdag også, for det var så gøy med trøkk fra tribunen igjen i går. Skikkelig gøy! Opplev det selv med billetter du kjøper her.

Sparta har serieåpnet med seier borte mot Grüner og de tapte på straffer hjemme mot Stjernen i Østfoldderbyet nå sist. De kommer garantert til hovedstaden med lumske planer om å ta med alle poengene hjem men våre iskrigere skal gjøre sitt for å nekte dem det og sørge for at poengene blir igjen på Oslo øst.

Vi har møtt Sparta hele 192 ganger siden det første møtet i toppdivisjonen i 1968, en kamp vi vant 7-0 og Per Skjerwen Olsen åpna scoringsballet den gang. Siden har vi innkassert 129 seire og gått på 59 tap mot sarpsborglaget, vi har jubla for mål 857 ganger og gått furtende til dropp med baklengs 555 ganger.

Alt dette er gammelt vann gjennom kulverten i Hovinbekken i morgen dog, vi starter på 0-0 og det er en god jobb som som skal legges ned under kampen for at vi skal gå resten av helga i møte smilende.

Alle som skal inn på kampen må fremvise grønt koronapass og har du eller ungene dine ikke det hjelper Hjemmelegene deg med hurtigtest i ungdomshallen før kampen. Bestill time her.

Vi ønsker deg og Sparta hjertelig velkommen til ishockey på Jordal amfi lørdag 16.00, vi sees! Billetter her

Få med deg det siste om laget og kampene ved å motta vårt nyhetsbrev, REGISTRER DEG HER