• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lørdag Lør 27 April Apr

Knallstart på oppkjøringa for u21

Unggutta har kun hatt fire fridager siden oppstarten i slutten av juli. Dagene fylles med ulikt innhold, det er ikke bare hardkjør, men mye aktivitet generelt.

De unge iskrigerne starta oppkjøringa til sesongen 27. juli, da var de i full trening. De vant tre av tre treningsmatcher, to av dem var mot seniorlagene til Hasle/Løren Elite og Tønsberg.

I forkant av treningsmatchene, kickstarta u21 treningskamp-sesongen i Kongsvinger for fjerde år på rad. Denne gangen ble det mer luksus enn overnatting på skoler. De fikk nemlig losji på Kongsvinger Budget Hotel, som sørga for strålende service og oppvartning, det førte til at gutta fikk en optimal treningshelg.

– Vi vil takke både Kongsvinger ishockey og Kongsvinger Budget Hotel for en strålende helg, og ser fram til neste gang og videre samarbeid, sier u21s hovedtrener, Simon Stolt Wang.

Om oppkjøringa så langt forteller han at laget har trent godt og veldig mye. Unggutta har kun hatt fire fridager siden oppstarten i slutten av juli. Dagene fylles med ulikt innhold, det er ikke bare hardkjør, men mye aktivitet generelt.

Han forteller at han er veldig fornøyd med hvordan laget ser ut, både spiller for spiller og fasongmessig. Han beskriver en gruppe som er fine å jobbe med, som er interessert i lære, og skjønner hvordan vi skal spille og framstå i Vålerenga.

– Det gjør at jobben min blir veldig takknemlig.

Den ferske hovedtreneren er kjempefornøyd med treningsmatchene resultatmessig, spesielt med tanke på at de møtte seniorlag.

– Matchene under ett viser at vi kan hamle opp med seniorlag, konkurrere med dem og vinne. Dette er grovanalysen.

Denne uka møter de to lag fra u21-ligaen i Norge over tre kamper.

– Det blir spennende å se hvordan vi står i forhold til noen av konkurrentene i seriespillet, avslutter Stolt Wang.