• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lørdag Lør 27 April Apr

Vi gjester M/S i garasjen torsdag

Vi ser tilbake på Oilerskampen og fram mot kampen mot MS

Vi fikk best tenkelige start på en lang periode med bortekamper på lørdag. Tommi Taimi og Mika Partanen sørga for både assister og mål i første periode av kampen mot Oilers i Stavanger. De to måla holdt i massevis for bakerst hadde unggutten Tobias “Tuben” Breivold (bildet) stengt kassa og kasta nøkkelen på Nordsjøen. Mellom Tuben og finnene hadde vi et kobbel med spillere som ofra seg og ga alt for at seieren skulle tilfalle Oslo øst. Det hadde den ikke skjedd uten innsatsen til samtlige spillere på lørdag, arbeidet bar frukter og alle poengene havna i hovedstaden.

En herlig arbeidsseier til gutta!

Torsdag venter Manglerud Star i garasjen på Manglerud og det blir en helt annen type kamp. M/S har slitt i starten av Fjordkraft-ligaen selv om det åpna oppløftende med seier mot Lillehammer i ekstraomganger. Etter det har det vært lite å skrive hjem om for drabantby-laget og de står med fem strake tap.

Vi veit at de ofte har litt ekstra tenning mot oss og at de veldig gjerne vil vise supportere og resten av lagene at de er å regne med så det er ingen grunn til å ta enkelt på oppgaven torsdag. Vi må på jobb her også skal det bli poeng.

Har du tenkt deg på kampen ønsker MS at du laster ned appen deres og kjøper billett gjennom den. Når det gjelder plassering inne i hallen er det felt F som gjelder for de mest ivrige (la oss kalle det sangsentrum) men Vålerengasupportere kan også bestille på felt D og E.

Det er forøvrig vår kamp nummer 157 mot MS i øverste divisjon og 106 av dem er vunnet. Vi har scora 719 mål og latt dem slippe til for enkelt 444 ganger - men det var før, vi starter på 0-0 neste kamp.

Pucken droppes torsdag 18.30 i Manglerudhallen og vi håper å se deg på tribunen.

Og du? Nå er også billettene til hjemmekampene fram til nyttår lagt ut for salg. Løp og kjøp!

Billettinfo neste bortekamper:

Storhamar i CC Amfi 2.10 18:00: Billettsalg i app og billettsalg i døra

Grüner i Grünerhallen 7.10 19:00: Billettsalg i app og billettsalg i døra

Appene lastes ned der du vanligvis laster ned apper.

Som alltid setter vi stor pris på deres støtte under kamp så vi håper å både se og høre dere på bortekamper også. Din støtte er viktig for oss og den hjelper gutta med å ta ut det lille ekstra.

Få med deg det siste om laget og kampene ved å motta vårt nyhetsbrev, REGISTRER DEG HER