• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr

Crayon blir Vålerengas nye generalpartner

Det unike partnerskapet inkluderer blant annet bruk av nye Jordal Amfi til IT-eventer.

Crayon, en verdensledende bedrift innen digital transformasjon, kunngjorde i dag at de blir ny generalpartner i Vålerenga Ishockey - Norges mest meritterte hockeylag.

Partnerskapet er den første av sitt slag for begge parter, og kommer med litt historisk betydning - Crayons medgrunnlegger, Rune Syversen spilte for Vålerenga på 1990-tallet, og ble til og med seriemester med Vålerenga i 95/96-sesongen.

– Hockey lærte meg mye om teamarbeid. Jeg har tatt med meg det jeg har lært på isen og brukt det til å stifte dette selskapet, som nå er nesten 18 år gammelt og har vokst til å være i mer enn 30 land, sier Syversen.

Det var Crayon-gruppens globale markedsdirektør, Tor Ødegaards idé å inngå en sponsoravtale og samarbeid med Vålerenga.

– Et partnerskap med Vålerenga ga rett og slett mening for oss. Kulturen som driver klubben, er den samme som driver vår suksess i Crayon, sier Ødegaard.

Felles grunnlag og Crayons tilnærming til innovasjon er det som bidro til å inspirere sponsoravtalen.

Vålerengas markedssjef, Glenn Jensen, forteller at klubben ønsket å samarbeide med Crayon fordi de tenker utenfor boksen.

– De ønsket å ta sponsoravtalen og gjøre den større, og fant nye måter å utnytte denne typen samarbeid på. I tillegg er det veldig kult med hockeyforbindelsen til Crayons medgrunnlegger, Rune Syversen, sier Glenn Jensen.

Gjennom partnerskapet kan Crayon bruke nye Jordal Amfi, med sine 5 500 sitteplasser, til eventer slik som teknologikonferanser, kundemøter og arenaens VIP-fasiliteter. I tillegg kan Crayos ansatte ha ukentlig trening med lagets trenere.

– Måten Crayon investerer i sine ansatte på, er den samme som vi investerer i våre idrettsutøvere. Det er mye felles grunnlag mellom Vålerenga og Crayon, sier Glenn Jensen.