• Hovedpartnere

    Partnere

En krevende sesong er over

Det ble ingen storslått gjenåpning av Jordal Amfi, men snart skal vi alle ta tilbake hverdagen vår.

Det har vært krevende for oss alle i ett år nå. Et ettårsjubileum vi kunne vært foruten, og vi er fortsatt ikke gjennom dette. Vi visste det ville bli en annerledes sesong med negativt fortegn, men håpet i det lengste på at det skulle bli bedre enn det det endte opp med å bli.

Sesongen 20/21 er nå et lukka kapittel. Siste seriekamp ble spilt på Jordal Amfi den 5. januar. Flere måneder tidligere enn antatt, og nok en gang for tomme tribuner. Det var ikke dette vi ønska oss.

Vi kjenner på et savn

En fellesnevner for mye av det vi alle har opplevd det siste året, er kanskje det at vi alle kjenner på et savn. Vi savner hverdagen, vi savner slik det var, vi savner det å være sammen, og mange savner noen av sine nærmeste som man har mistet under pandemien.

Som klubb er vårt savn dere. Vi har verdens beste fans, og det er tungt å ikke kunne levere det vi er her for å levere. Nabolaget, klubben for alle, som bygger felleskap og samhold. Laget som skaper uforglemmelige (og noen forglemmelige) opplevelser på isen hver uke. Laget som spiller på vårt alles kjære Jordal Amfi, hvor alle – alltid – er velkomne.

Jordal Amfi har i over 70 år vært et samlingspunkt for alt og alle. En fellesnevner og en møteplass for folka i øst. Her vi alltid treffes.

Ikke i år.

Vi skal tilbake

Fortsatt står vi midt i denne pandemien, og fagfolka sier det skal bli verre før det blir bedre, men snart skal vi tilbake. Tilbake til hverdagen.

Forhåpentligvis blir dette (i god tid) før sesongstart til høsten. Når den tid kommer, så skal vi gjøre alt vi kan for å igjen fylle hverdagen med glede, samhold og engasjement. Vi lover. Når den tid kommer, så skal vi invitere til hverdagsfest og helgefest i Oslos nye storstue! Vi lover.

Vi evner ikke å sette gode nok ord på hvor mye vi gleder oss til å se dere igjen, men det blir - helt - enormt - deilig.

Enn så lenge så ønsker vi dere alt godt, at vi tar vare på hverandre og følger smittevernsråd, og at vi på en eller annen måte kommer styrket ut av dette. Sammen.

– Fra alle oss i Vål’enga

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Vil du "bli en del av laget", motta informasjon angående klubben og laget som er relevant for deg, kan du registrere deg her