• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Tirsdag Tir 7 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Tirsdag Tir 21 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Søndag Søn 26 November Nov
Lørdag Lør 2 Desember Des
Tirsdag Tir 5 Desember Des
Torsdag Tor 7 Desember Des
Lørdag Lør 9 Desember Des
Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Lørdag Lør 3 Februar Feb

En krevende sesong er over

Det ble ingen storslått gjenåpning av Jordal Amfi, men snart skal vi alle ta tilbake hverdagen vår.

Det har vært krevende for oss alle i ett år nå. Et ettårsjubileum vi kunne vært foruten, og vi er fortsatt ikke gjennom dette. Vi visste det ville bli en annerledes sesong med negativt fortegn, men håpet i det lengste på at det skulle bli bedre enn det det endte opp med å bli.

Sesongen 20/21 er nå et lukka kapittel. Siste seriekamp ble spilt på Jordal Amfi den 5. januar. Flere måneder tidligere enn antatt, og nok en gang for tomme tribuner. Det var ikke dette vi ønska oss.

Vi kjenner på et savn

En fellesnevner for mye av det vi alle har opplevd det siste året, er kanskje det at vi alle kjenner på et savn. Vi savner hverdagen, vi savner slik det var, vi savner det å være sammen, og mange savner noen av sine nærmeste som man har mistet under pandemien.

Som klubb er vårt savn dere. Vi har verdens beste fans, og det er tungt å ikke kunne levere det vi er her for å levere. Nabolaget, klubben for alle, som bygger felleskap og samhold. Laget som skaper uforglemmelige (og noen forglemmelige) opplevelser på isen hver uke. Laget som spiller på vårt alles kjære Jordal Amfi, hvor alle – alltid – er velkomne.

Jordal Amfi har i over 70 år vært et samlingspunkt for alt og alle. En fellesnevner og en møteplass for folka i øst. Her vi alltid treffes.

Ikke i år.

Vi skal tilbake

Fortsatt står vi midt i denne pandemien, og fagfolka sier det skal bli verre før det blir bedre, men snart skal vi tilbake. Tilbake til hverdagen.

Forhåpentligvis blir dette (i god tid) før sesongstart til høsten. Når den tid kommer, så skal vi gjøre alt vi kan for å igjen fylle hverdagen med glede, samhold og engasjement. Vi lover. Når den tid kommer, så skal vi invitere til hverdagsfest og helgefest i Oslos nye storstue! Vi lover.

Vi evner ikke å sette gode nok ord på hvor mye vi gleder oss til å se dere igjen, men det blir - helt - enormt - deilig.

Enn så lenge så ønsker vi dere alt godt, at vi tar vare på hverandre og følger smittevernsråd, og at vi på en eller annen måte kommer styrket ut av dette. Sammen.

– Fra alle oss i Vål’enga

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Vil du "bli en del av laget", motta informasjon angående klubben og laget som er relevant for deg, kan du registrere deg her