• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 24 August Aug
Lørdag Lør 11 September Sept
Torsdag Tor 16 September Sept
Lørdag Lør 18 September Sept
Tirsdag Tir 21 September Sept
Torsdag Tor 23 September Sept
Lørdag Lør 25 September Sept
Torsdag Tor 30 September Sept
Lørdag Lør 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
I dag 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lørdag Lør 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Torsdag Tor 2 Desember Des
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Tirsdag Tir 28 Desember Des
Torsdag Tor 30 Desember Des

Ringerike Panthers neste

Sesongens andre bortekamp står for tur

Med to tap og en seier i serieinnledninga er leveransen litt under forventet fra iskrigerne og det er primært forover det har lugga. Fem mål på tre kamper er lite selv om vi har vunnet skuddstatistikken i alle tre kampene og fem mål på 117 skudd innafor treverket er dårlig betalt. Mot Sparta hadde vi 47 forsøk og ett skudd gikk inn. Det kan oppsummeres som litt tilfeldigheter, god keeper og litt ubesluttsomhet eller feilvalg foran kassa.

Det er alltid kjedelig å tape kamper men det er ikke store grunner til bekymring for det kommer til å løsne og når det først løsner blir dette veldig bra, vær ikke i tvil om det.

Kanskje løsner det allerede tirsdag når vi gjester Ringerike Panthers i Schjongshallen. Kampen starter 18.30 og siden hallen er liten og bortefans har fått 20 billetter må de fleste belage seg på å se kampen på 2 Play. Billetter kjøper du i appen til Ringerike om du tar turen.

Ringerike er nyopprykket og har med det i mente serieåpnet bra. De har ettmålstap mot Stjernen og Storhamar borte og seier med habile 7-2 over Grüner hjemme så langt. Det forteller oss at de har planer om å selge seg dyrt og gi oss hard kamp om poengene tirsdag kveld.

Det er såpass tidlig i sesongen at tabellplassering er lite å snakke om foreløpig, serien har ikke satt seg ennå og få poeng er delt ut. Det vi kan si er at lagene som møtes i Schjongshallen har like mange poeng og at seier er viktig for å kunne ha heng på tetlagene.

Vi har Steffen Søberg, Jonas Oppøyen og Thomas Olsen ute med skader i dette oppgjøret, resten av gutta er klare til kampen på Hønefoss tirsdag kveld.

Den påfølgende kampen mot Lillehammer torsdag er siste anledning til å se Vålerenga på Jordal før vi møter nettopp Ringerike der 21 oktober. Det er en måned uten hjemmehockey, så kjøp billetter her. Bryte-VM arrangeres i amfiet i mellomtiden. Det gir oss sju bortekamper på rad og vi kommer tilbake med billettinfo til bortekampene så snart vi kan for vi vil gjerne ha støtte på bortekampene våre også - deres støtte er viktig for oss.

Vi sees på Jordal torsdag!

Få med deg det siste om laget og kampene ved å motta vårt nyhetsbrev, REGISTRER DEG HER