• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 22 Februar Feb
Torsdag Tor 24 Februar Feb
Lørdag Lør 26 Februar Feb
Tirsdag Tir 1 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lørdag Lør 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Søndag Søn 13 Mars Mar
Tirsdag Tir 15 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lørdag Lør 19 Mars Mar
Mandag Man 21 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar

Oppdatering før romjulskampene

To nye spillere entrer isen og gledelig mange spillere er tilbake.

Det drar seg mot jul og slutten av året. Gutta har noen dager fri og både de som har valgt å reise hjem og de som blir i hovedstaden har fått med seg individuelle treningsprogram. De som blir i byen kan i tillegg møtes på isen til frivillig trening. En del spillere skulle vært opptatt med landslagssamlinger nå men samtlige er kansellert grunnet høy koronasmitta i befolkningen.

Jeg tok en prat med daglig leder Jon Thore Thorstensen tidligere i uka og han sa at det er veldig synd at restriksjonene på tribunen er tilbake og forferdelig trist at folk ikke kan gå på hockey nå, men at det ikke er norsk topphockey som skal klage. Kampene kan spilles, alle kan gå på jobb som vanlig og det finnes støtteordninger. Alternativet kunne vært permitteringer og treningsnekt så hockey er ikke blandt de som har det verst.

Romjulshockeyen mot Frisk Asker må dessverre spilles med bare 50 tilskuere på tribunen og det er trist. Jon Thore fortalte at det var solgt mange billetter til romjulskampen på Jordal og at refunderingene kom opp i hundretusenkronersklassen. For en romjulsfest det ville blitt på Jordal amfi. Neste år, dere - neste år!

Apropos billetter til hjemmekampen mot Frisk Asker i romjula og de første kampene på nyåret vil de 50 billettene gå til supporterne i sin helhet. Sesongkortholdere får mail med mer informasjon om det.

Vi håper selvfølgelig at denne smittetoppen blir kortvarig og at vi snart kan ønske velkommen til kamp til alle som vil se oss og at vi er i god gjenge igjen før sluttspillet - og at det faktisk blir sluttspill i år.

Det sportslige og laget:

Det har vært mye skader i høst men det må en stor prestasjonsgruppe som vår regne med og ta høyde for. Selv om skadesituasjon toppa seg veldig en periode har vi slått bra fra oss likevel. For få trepoengere gjør at vi er på femteplass på tabellen per i dag og det er ni poeng opp til serieleder. Ambisjonene for sesongen tilsier at det bare er en vei herfra og det er oppover. Vi står med tre strake seire nå (mot Lillehammer 3-1, Grüner 1-0 og Stjernen 4-0) og vi har holdt nullen i de to siste kampene og det er meget gledelig.

Vi ønsker Svein Petter Falk-Larssen velkommen til klubben! Glenn Jensen har intervjuet vår nye mann her. Falken kommer fra Sparta og Frikk Juell forteller at Falk-Larssen er en hurtig, hardtarbeidende spillertype som passer godt inn i måten vi ønsker å spille hockey på. Frikk har fulgt med ham siden han spilte for Narvik og er fornøyd med å få ham til klubben.

Falk-Larssen ble tradet mot Calle Spaberg Olsen. Begge spillerne følte de trengte nye omgivelser og litt andre utfordringer og da er en trade en god måte å løse det på selv om det ikke er så vanlig med trade i norsk og europeisk hockey.

På spørsmål om trade kommer til å bli mer vanlig her hjemme svarer Frikk at de godt kan hende og at det setter større krav til oppfølging av spillerne fra klubbenes side for å beholde dem i klubben. Det bør være bra for utviklinga til både klubb og spillere,

Vi takker Calle Spaberg Olsen for bidragene for klubb og lag og ønsker ham lykke til videre. Hvem vet, kanskje vi sees igjen.

David Booth er i Norge og er ferdig med karantenen tidlig neste uke. Alle papirer er i orden så han kan trene med gutta til uka og er spilleklar mot Frisk Asker 28. desember. Frikk melder om en topptrent spiller som gleder seg til å møte spillergruppa og komme i gang for oss. David forteller at det sitrer i kroppen etter å komme i gang og at han gleder seg til å bidra for laget og klubben.

Vi har sett en gledelig utvikling i skadesituasjonen og sportssjef Frikk Juell oppdaterte meg på situasjonen i går kveld, så status er helt fersk:

Stefan Espeland er klar til romjulskampene

Gabriel Koch har vært syk men ventes klar til romjulskampene

Filip Lalande meldes klar til romjulskampene

Pontus Finstad meldes klar til romjulskampene

Jonas Oppøyen er ute inntil videre

Mika Partanen er operert og operasjonen gikk bra. Han er ute resten av sesongen og kontrakta går ut ved sesongslutt også så veien videre der er ikke avgjort.

Ellers melder Frikk om positivitet i gruppa og de føler at de har fått satt grunnspillet etter trenerbyttet i høst. Seier i de tre siste kampene tyder på at han har rett.

Der har du ståa i klubben en snau uke før julaften. Skjer det ikke store ting i løpet av neste uke er dette siste oppdatering før julenissen kommer med pakker til de som har vært snille barn og vedkubber til de som ikke har vært det.

Vi ønsker deg og dine en riktig god jul!

Få med deg det siste om laget og kampene ved å motta vårt nyhetsbrev, REGISTRER DEG HER