• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr

Tallak Lyngset legger opp

Legger skøytene på hylla til fordel for studier



Foto: Jarl-Erik Sandberg


 24-åringen har kommet inn på medisinstudier fra høsten av, og velger derfor å avslutte hockeykarrieren.


– Avgjørelsen var egentlig ganske grei. Har hatt en del hjernerystelser osv.,  så skjønte at man må fokusere på livet etter hockey også. Det er alltid tøft å slutte med noe man er så veldig glad i, men utdanning er viktigere for meg, sier Tallak Lyngset.

Tallak kom til Vålerenga i 2011/2012-sesongen, og bortsett fra én sesong i USA, har han vært i klubben siden det. Fra han kom inn som u19-spiller og frem til i dag, har han blitt en populær figur for klubben både på og av isen. Han legger ikke skjul på at han kommer til å savne hockeyen og Vålerenga.

– Jeg kommer til å savne gutta aller mest, garderoben og det utenomsportslige. Kommer til å savne å spille foran fansen og det å vinner kamper.

Hvordan vil du oppsummere hockeykarrieren og tiden i Vålerenga?

– Karrieren min er egentlig nokså enkel. Er fornøyd med den tiden jeg har hatt i Vålerenga, rollen jeg har fått og det jeg har levert.

Nå skal han altså flytte fokuset over på studier og en karriere utenfor isen når han starter studiene i Szeged i Ungarn.

– Vi vil takke Tallak for en lang og fin tid sammen i Vålerenga. Han er en fin gutt med et stort hjerte, som vi vil savne i tiden fremover. Vi ønsker ham lykke til med studiene, og håper at han titter innom når han er på hjemmebesøk i Oslo, sier sportslig leder, Espen Shampo Knutsen.

Hvem vet, kanskje vi får se Tallak Lyngset på benken igjen i fremtiden som en del av det medisinske teamet?