• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr

Neste stopp Fredrikstad

Gutta har rista av seg tapet i Stavanger og snører på seg skøytene for tre poeng i dag.

Etter en vanskelig kamp borte mot Stavanger Oilers hvor det ble tap 4-1 reiser Vålerenga videre. Neste stopp er Fredrikstad og Stjernen. Nå handler det om å nullstille seg, for så å reise seg igjen.

Først dveler vi litt ved kampen i DNB Arena på torsdag.

Tommi Taimi syntes kampen mot Oilers var en tett og tøff batalje. Taimi trekker frem Oilers sitt gode defensive spill, samt Vålerengas mangel på effektivitet som nøkkelingredienser for at det gikk som det gikk. Trener Espen Knutsen beskriver kampen i Stavanger som en jevnspilt kamp hvor vi sliter med å omsette sjanser til mål.

Stjernen

Etter en litt tung periode både på og av isen er Stjernen tilbake på vinnersporet før dagens kamp. Laget har nå fire strake seiere før kampen mot Vålerenga. Trener Espen Knutsen tror det blir en tøff batalje i Stjernehallen på lørdag og at vi må opp mot vårt beste for å vinne. «Stjernen har mange transatlantere som er svært giftige, vi må demme opp for Stjernens offensive kvaliteter og vi er klare for å gi alt», forteller Knutsen.

Skadesituasjonen

Skadesituasjon i Vålerenga er trolig lik slik den var mot Oilers. Det vil si at Jonas Oppøyen, Mika Partanen, Jørgen Karterud, Colin Spaberg Olsen og Daniel Sørvik er ute. Det er et lite håp om at Magnus Brekke Henriksen er klar til dysten i Stjernehallen.

Pucken droppes 16.00 og kan du ikke reise ned ser du kampen på TV2 Play.

Statistikk

Vålerenga har spilt nøyaktig 100 bortekamper i serien mot Stjernen. 70 av kampene har endt med seier, hvorav 8 i forlenginging. 5 kamper har endt uavgjort, mens Stjernen har vunnet 25, hvorav 5 i forlengning. I et historisk perspektiv har altså Vålerenga vunnet 70% av seriekampene borte mot Stjernen. Ser vi på målforskjellen i borteoppgjørene i Stjernehallen så har Vålerenga scoret 448 mål, mens Stjernen har scoret 293 mål.

I denne sesongen har lagene møtt hverandre 4 ganger. Stjernen vant 3-1 i Stjernehallen og 5-4 i OT på Jordal Amfi. Vålerenga på sin side vant 4-0 på Jordal og 3-2 i OT i Stjernehallen.

Varner Arena på tirsdag

Tirsdag 22.februar spiller Vålerenga borte mot Frisk Asker og supporterbuss kjører. Dette blir Vålerengas første opptreden i Frisk Asker sin nye ishall, Varner Arena og gutta vil ha støtte.

Vil du støtte oss fra tribunene i den nye hallen, kjøper du billetter her. Ståfeltet for bortesupportere heter «K». Sitteplassene som er i tilknytning på disse er på felt «J». Det er egne priser, og billigere sådan, på ståfelt enn på sittefelt. Våre fantastiske supportere har satt opp buss og det er avreise fra Vålerenga Vertshus kl 17 med retur etter kamp. Pris for turen er 150 kroner og dere melder dere på til Glenn på 905 31 024.

Neste kamp på Jordal amfi

Lørdag 26. februar kl.16:00 kan vi endelig invitere til kamp på Jordal amfi igjen. Lillehammer tar turen ned fra den andre OL-byen og det blir et oppgjør du ikke vil gå glipp av. Billetter til kampen kjøper du her.