• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr

Har du hockeyabstinenser? Torsdag kan du se gutta trene på is.

Torsdag 11.august åpner vi treningen for publikum, og hovedtrener Fredrik Andersson er klar for å svare på spørsmål fra dere etter treningens slutt.

For hver dag som går er vi en dag nærmere sesongstart. 9.september starter vi borte mot Frisk Asker i Varner Arena, og 15.september skal pucken endelig droppes i Jordal Amfi igjen. Stjernen er første bortelag som kommer til Jordal denne sesongen.

For dere med størst abstinenser åpnes treningen torsdag 11.august for publikum. Målvaktene går på is kl 1015 for målvaktstrening, og resten av laget vil følge etter kl 1030. Totalt vil treningen vare til ca kl 1215, inklusive vanning av isen.

Vår nye hovedtrener Fredrik Andersson er klar for å svare på deres spørsmål etter treningens slutt. For å komme inn på Jordal Amfi benyttes hovedinngangen, som er 2A. Døra vil være åpen fra kl 1000.

Treningskamp mot Södertälje lørdag 27.august kl 15

Første treningskamp som spilles på Jordal er mot Södertälje 27.august. Vi gleder oss til å få dere tilbake på tribunen, og kommer til å lage et ekstra program rundt denne kampen. Vi kommer tilbake til detaljene rundt arrangementet, men det vil blant annet bli mulig å få møte spillerne etter kampen.

Alle med sesongkort har treningskampene inkludert i sesongkortet sitt. Kjøp ditt sesongkort her Vi vil komme tilbake med mer info rundt kjøp av billetter til treningskamper og enkeltkamper i løpet av kommende uke.

Velkommen tilbake til Jordal.


**Høstens treningskamper **

  • Lørdag 20.aug,kl.16.00, LILLEHAMMER, Eidsiva Arena
  • Tirsdag 23.aug,kl.19.00, STORHAMAR, CC Amfi
  • Lørdag 27.aug,kl.15.00, SÖDERTÄLJE, Jordal Amfi
  • Torsdag 1. sept,kl.18.30, MANGLERUD STAR, Jar Isforum
  • Lørdag 3.sept, kl.16.00, LILLEHAMMER, Jordal Amfi
  • Tirsdag 6.sept, kl.18.30, STJERNEN, Jordal Amfi