• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr
Hjemme
Vålerenga
VIF
Borte
Stjernen
STJ

For en åpning, Vålerenga!

Vålerenga knuste Stjernen i den første kvartfinalen, og ga seg ikke før det sto 7-1 på tavla. Tirsdag skal vi fylle Jordal Amfi!

KJØP BILLETTER TIL NESTE KVARTFINALE I JORDAL HER!

Spenningen var stor foran kampen, og flere Vålerenga-suppotere var nok nervøse etter at Vålerenga snublet fra andre - til tredjeplass i løpet av de tre siste serieomgangene.

Men femten minutter ut i 1. periode var all tvil feid til side, da Vålerenga viste tydelig at de ikke er i sluttspillet for å delta.

Først da fikk Stjernen satt sitt aller første skudd på mål i kampen. Bortelaget hadde enorme problemer med å trenge gjennom den defensive festningen som var bygget foran Felt E.

SE ALLE MÅLENE I VIDEOVINDUET ØVERST I ARTIKKELEN

I den andre enden hadde Linus Rosdahl og Markus Søberg allerede da banket inn hvert sitt mål til ledelse 2-0.

SE FREDRIK ANDERSSON OPPSUMMERE KAMPEN HER:

I andre periode var Søberg tidlig frempå igjen, og satte sitt andre mål for sesongen. Derfra og ut var det liten grunn til å bruke bakspeilet for «Oslos Stolthet», som beholdt foten på gassen og delte ut en god porsjon sluttspill-juling til etterhvert kraftig resignerte Østfold-gutter.

-Vi hadde naturligvis håpet å vinne kampen, men måten vi vinner på gjør at jeg er utrolig stolt av gutta i da. VI slipper ikke til mange målsjanser, og når vi spiller den type hockey vi gjør i dag ser vi hvor bra laget vårt er, sier hovedtrener Fredrik Andersson.

-En bunnsolid kamp hele veien. Vi spilte mer aggressivt i egen sone, og spilte enklere til tider som ga oss flere overganger, sier kaptein Martin Røymark.

-Alle sto frem i dag, og det har vi pratet om. Alle må høyne seg noen prosent, og det gjorde alle i dag, sier Røymark.

SE INTERVJU MED MARTIN RØYMARK HER:

Tidlig i 3. periode var kaptein Røymark servitør da Sebastian Johansen drepte siste rest av håp i Stjernen-laget. «Basse» økte til 4-1 kun minuttet etter hvilen, før Mathis Olimb, Mika Partanen og Christopher Bengtsson fullførte voksenopplæringen til 7-1.

En av dagens mest fornøyde var dog Linus Rosdahl, som scoret kampen første mål:

**SE ROSDAHL BESKRIVE SCORINGEN SIN HER: **

Vålerenga og Stjernen møtes igjen fk lørdag i Stjernenhallen, og Vertshusbussen har satt opp både supporterbuss, samt et alkoholfritt alternativ for familier og barn.

Tirsdag spilles tredje kvartfinale i Jordal Amfi, og allerede nå kan du sikre deg billett ved å klikke her.